Emerald Travels (Emtra AB)
Org.nr: 556897-6368
Box 568, 101 31 Stockholm
Tel: 08 - 400 20 688

Bröllopsresor

Det finns få mer romantiska platser än Maldiverna, Mauritius och Seychellerna att lova varandra evig trohet på, eller om ni så redan gjort, att fira detta med en lång och härlig bröllopsresa. Ni som åker på bröllopsresa har förmånen av en rad extraerbjudanden från hotellen såsom rumsuppgraderingar, välkomstgåvor och spabehandlingar. För att få ta del av dessa erbjudanden är det viktigt att ni vid er första förfrågan specificerar att det gäller en bröllopsresa. Ange också gärna när er visgel har skett eller kommer att ske. Varje hotell har individuella kriterier för hur lång tid som får ha förflutit efter vigseln för att dessa erbjudanden ska gälla, fråga oss så anger vi vad som gäller för just det hotell som ni är intresserade av. Normalt gäller att det inte får ha gått längre än 3-12 månader sedan bröllopet för att resan ska betraktas som en bröllopsresa. För samtliga hotell krävs att vigselbevis ska uppvisas i samband med ankomst till hotellet. Här nedan presenterar vi ett urval av våra aktuella erbjudanden för bröllopsresor.

Observera gärna att medan juridisk vigsel kan genomföras på Mauritius och Seychellerna, så kan endast en symbolisk vigsel utföras på Maldiverna och denna måste kompletteras med en juridisk vigsel på hemmaplan. Fråga oss så berättar vi mer.

Bröllopsresor Maldiverna Bröllopsresor Mauritius Bröllopsresor Seychellerna

Maldiverna: Dusit Thani Maldives 5*Bröllopsresa Maldiverna Deluxe med extra allt!Massor av upplevelser inkluderade

Denna fullspäckade och unika bröllopsresa går till Maldiverna och lyxiga Dusit Thani Maldives där ni bor i en fristående villa på stranden. Detta erbjudande har vi packat med mängder av upplevelser för er som nygifta. Eller vad sägs om en privat bio på storskärm under bar himmel? Fotografering i paradiset med 20 medföljande bilder? Privat BBQ en av kvällarna i er privata villa där hotellet levererar alla ingredienser och ni själva grillar maten på tu man hand? En manikyr (60 minuter) för den nygifta bruden? Vinprovning med hotellets sommelier? (kan också bytas mot matlagningskurs). En kryssning i solnedgången? En lyxig lunch i lagunen med fötterna i Indiska Oceanen (inkluderar både mat och vin)? En 3-rätters middag i valfri av hotellets a la carte-restauranger? Mousserande vin, frukostkorg och dekoration av villan? Cocktail både före och efter maten en av kvällarna i valfri av hotellets barer? Allt detta ingår i denna fullspäckade bröllopsresa för er som nygifta. Nöjer ni er inte med allt detta finns också möjlighet att uppgradera till villa med privat pool för den kraftigt reducerade priset av endast 390 kronor per person och natt.Pris med detta erbjudande:

Beach Villa (7n/8d): Från 29.800:- per personErbjudandet gäller 25/4-1/10 2019. Hela resan måste förläggas inom denna period för att erbjudandet skall gälla. Ovanstående upplevelser ingår en gång var under vistelsen.

Prisexemplet inkluderar flyg t/r från Arlanda eller Landvetter, transfer med inrikesflyg och motorbåt samt 7 nätters boende i rumskategorin Beach Villa med frukost samt ovanstående mycket omfattande upplevelsepaket.

Kontakta oss gärna för att beställa en PDF-broschyr om Dusit Thani Maldives.

Gå till vår informationssida om Dusit Thani Maldives

Skicka förfråganMaldiverna: Kandima Maldives 4*Bröllopsresa med många förmånerEndast 19.950 kronor per person!

Denna bröllopsresa går till moderna Kandima Maldives där ni kan njuta av turkosblått hav så långt ögat ser. Vid ankomst väntar fruktkorg och en flaska vin i ert rum. En gång under vistelsen erbjuds kostnadsfritt en 3-rätters specialmiddag på stranden. Hotellet ordnar också med tårta som levereras till ert rum och i baren Breeze får ni ta del an en kostnadsfri drink i solnedgången en av kvällarna. Sist men inte minst ingår 60 minutes massge för två. Välj mellan boende i Sky Studio (ingår) eller uppgradera till Beach Studio med direkttillträde ut på den kritvita stranden för endast 900 kronor extra per person för hela vistelsen.Pris med detta erbjudande:

1/9-23/12 2019 (10n/11d): Från 19.950 kronor per personErbjudandet gäller 1/9-23/12 2019. Hela resan måste förläggas inom denna period för att erbjudandet skall gälla.

Prisexemplet inkluderar flyg t/r från Arlanda, Kastrup eller Landvetter, transfer med inrikesflyg och motorbåt samt 10 nätters boende i rumskategorin Sky Studio med frukost.

Kontakta oss gärna för att beställa en PDF-broschyr om Kandima Maldives.

Skicka förfrågan

Maldiverna: Kanuhura Maldives 5*Drömlik bröllopsresa 5*LYX med halvpensionTillfälligt erbjudande - Boka med 50% rabatt!

Detta erbjudande för bröllopsresor gäller lyxiga Kanuhura som är en otroligt vacker ö med pudervit sand. Hotellet kommer med våra varmaste rekommendationer och passar utmärkt för en bröllopsresa. I erbjudandet ingår boende i en Beach Bungalow samt halvpension där halvpensionen även ger möjlighet att äta i olika restauranger. Maten håller en mycket hög kvalitet på detta hotell.Pris med detta erbjudande:

Beach Bungalow (10n/11d): Från 34.900:- per person (normalpris 68.900)Erbjudandet gäller 28/4-29/9 2019. Hela resan måste förläggas inom denna period för att erbjudandet skall gälla. Bokning måste ske 31/5 senast 2019 för att erbjudandet skall gälla.

Prisexemplet inkluderar flyg t/r från Arlanda eller Landvetter, transfer med sjöflyg samt 10 nätters boende i rumskategorin Beach Bungalow med halvpension.

Kontakta oss gärna för att beställa en PDF-broschyr om Kanuhura.

Gå till vår informationssida om Kanuhura Maldives

Skicka förfråganMAURITIUS: Victoria for 2Romantisk bröllopsresa med helpension till fantastiskt prisAdults only och havsutsikt

Victoria for 2 är designat för par och passar utmärkt för en bröllopsresa. Hotellet utgör en egen del av hotellet Victoria på Mauritius nordvästra kust. Rummen är modernt inredda och vi kan varmt rekommendera en uppgradering till ett av swin up-rummen som är extra häftiga. I erbjudandet ingår frukost och middag (3 rätter) samt lunch (2 rätter). Ni får också ta del av ett gåvopaket väl på plats utöver detta.Pris med detta erbjudande:

1/7-28/7 & 26/8-1/10 2019: 10 nätter/11 dagar från 24.900 kronor per person (normalpris 32.500 kronor per person)Prisexemplet avser boende i rumskategorin "Ocean View Room" med 3-rätters midaggar samt 2-rätters luncher. Priset inkluderar flyg t/r till Mauritius från Kastrup eller Arlanda samt privat transfer med bil.

Erbjudandet gäller för resor följande period: 1/7-28/7 & 26/8-1/10 2019. Hela resan måste förläggas inom denna period för att erbjudandet skall gälla.

Uppgradering till Swim-Up Room kan göras för 1.900 kronor per person.

Skicka förfråganMAURITIUS: Sofitel So Mauritius 5*Bröllopsresa med All Inclusive 50 % rabatt!Stort gåvopaket för bröllopsresa

På södra Mauritius ligger Sofitel So Mauritius, ett modernt och häftigt designat hotell med ett underbart läge. För er på bröllopsresa erbjuds nuhela 50 % rabatt! All Inclusive ingår i detta erbjudande. Ni bor i ett stort fint rum av typen Lushury Room och får förutom All Inclusive under vistelsen också ta del av ett gåvopaket innehållandes VIP-välkomnande, fruktkorg och gåvor vid ankomst, en romantisk middag, en flaska chamoagne och en spabehanfling för två.Pris med detta erbjudande:

1/5-30/9 2019 10 nätter/11 dagar från 29.900 kronor per personPrisexemplet avser boende i rumskategorin "Lushury Room" med All Inclusive. Priset inkluderar flyg t/r till Mauritius från Kastrup eller Arlanda samt privat transfer med bil.

Gå till vår informationssida om Sofiel So Mauritius

Skicka förfråganMAURITIUS: Constance Le Prince Maurice

50 % rabatt, kostnadsfri helpension och 100 Euro per dygn att spendera på dryck och spaSpara upp till 56.000 kronor per par!

Välkommen att ta del av detta fantastiska erbjudanden från ett Mauritius allra bästa hotell. Constance Le Prince Maurice lämnar ingen oberörd med sitt fantastiska läge, sin vackra arkitektur och restauranger i världsklass. För er som firar en jämn bröllopsdag (5, 10, 15, 20 år etc.) eller för er som är på bröllopsresa erbjuder nu hotellet 50 % rabatt, kostnadsfri uppgradering till helpension under hela voistelsen samt en generös kredit om 100 Euro per dag att spendera på dryck och spaupplevelser.Pris med detta erbjudande:

29/4-28/7 2019: 10 nätter/11 dagar från 33.500 kronor per person (normalpris 58.500 kronor per person)

29/7-29/9 2019: 10 nätter/11 dagar från 35.900 kronor per person (normalpris 63.900 kronor per person)

Prisexemplet avser boende i rumskategorin "Junior Suite" med helpension. Priset inkluderar flyg t/r till Mauritius från Kastrup eller Arlanda samt privat transfer med bil.Skicka förfrågan

MAURITIUS: Hilton Mauritius Resort & Spa

50 % rabatt och kostnadsfritt gåvopaket för bröllopsresor 2020!Lång resa om 12 nätter/13 dagar

Vid den underabara stranden Flic en Flac på Mauritius västra kust återfinns Hilton Mauritius Resort & Spa. Här ges just nu 50 % rabatt på rumspriset för bröllopsresor inför högsäsongen 2020. Utöver detta får ni också ta del av ett kostnadsfritt gåvopaket bestående av välkomstgåvor till honom och henne, fruktkorg, tårta, romantisk dekoration av villan en av kvällarna, servering av drinkar och kanapéer (ett tillfälle) på plats vald av paret samt en flaska rom.

I priset ingår boende i Deluxe Room. Uppgradering till Grand Deluxe Room med fin havsutsikt kan göras för 1.950 kronor per person för hela vistelsen.Pris med detta erbjudande:

21/1-27/4 2020: 12 nätter/13 dagar från 26.900 kronor per person.

Prisexemplet avser boende i rumskategorin "Deluxe Room" med halvpension. Priset inkluderar flyg t/r till Mauritius från Kastrup eller Arlanda samt privat transfer med bil.Skicka förfrågan