Emerald Travels (Emtra AB)
Org.nr: 556897-6368
Box 568, 101 31 Stockholm
Tel: 08 - 400 20 688

Bröllopsresor

Det finns få mer romantiska platser än Maldiverna, Mauritius och Seychellerna att lova varandra evig trohet på, eller om ni så redan gjort, att fira detta med en lång och härlig bröllopsresa. Ni som åker på bröllopsresa har förmånen av en rad extraerbjudanden från hotellen såsom rumsuppgraderingar, välkomstgåvor och spabehandlingar. För att få ta del av dessa erbjudanden är det viktigt att ni vid er första förfrågan specificerar att det gäller en bröllopsresa. Ange också gärna när er visgel har skett eller kommer att ske. Varje hotell har individuella kriterier för hur lång tid som får ha förflutit efter vigseln för att dessa erbjudanden ska gälla, fråga oss så anger vi vad som gäller för just det hotell som ni är intresserade av. Normalt gäller att det inte får ha gått längre än 3-12 månader sedan bröllopet för att resan ska betraktas som en bröllopsresa. För samtliga hotell krävs att vigselbevis ska uppvisas i samband med ankomst till hotellet. Här nedan presenterar vi ett urval av våra aktuella erbjudanden för bröllopsresor.

Observera gärna att medan juridisk vigsel kan genomföras på Mauritius och Seychellerna, så kan endast en symbolisk vigsel utföras på Maldiverna och denna måste kompletteras med en juridisk vigsel på hemmaplan. Fråga oss så berättar vi mer.

Bröllopsresor Maldiverna Bröllopsresor Mauritius Bröllopsresor Seychellerna

Maldiverna: The Sun Siyam Iru Fushi Maldives 5*Extra prisvärd bröllopsresa med många förmånerBoende i fristående villa på stranden

Nu erbjuder vi ett specialpaket för bröllopsresor till The Sun Siyam Iru Fushi Maldives där ni bor i en Beach Villa direkt på stranden och får ta del av ett gåvopaket som inkluderar en spakredit om USD 50, en utflykt (eget val av flera halvdagsutflykter), en romantisk middag, ett romantiskt bad, en frukost i villan, dekoration av villan vid ankomst samt frukt och vin i villan vid ankomst. .Pris med detta erbjudande:

Beach Villa (10n/11d): Från 22.500 kronor per personErbjudandet gäller 1/9-1/10 2018. Hela resan måste förläggas inom denna period för att erbjudandet skall gälla. Resan måste bokas minst 60 dagar före avresa för att erbjudandet skall gälla

Prisexemplet avser flyg t/r från Arlanda, transfer med inrikesflyg och motorbåt samt 10 nätters boende i rumskategorin Beach Villa med frukost. Flyg från Landvetter eller Kastrup kan erbjudas mot en merkostnad om 1.000 kronor per person. Transfern kan uppgraderas till transfer med sjöflyg istället för inrikesflyg för 950 kronor per person (tur och retur).

Kontakta oss gärna för att beställa en PDF-broschyr om The Sun Siyam Iru Fushi Maldives.

Gå till hotellets sida

Skicka förfråganMaldiverna: Atmosphere KanifushiBröllopsresa med femstjärnig All InclusiveBoende med solnedgångsläge och stort gåvopaket ingår

Detta erbjudande gäller en bröllopsresa med All Inclusive av lyxklass på femstjärniga Atmosphere Kanifushi. I resan ingår tillgång till VIP-lounge i väntan på sjöflyget som ska ta dig till ön, en spännande resa med sjöflyg samt 10 nätters boende på Atmosphere Kanifushi med Platinum Plus All Inclusive och kostnadsfri rumsuppgradering till Sunset Junior Suite. Det ingår också ett stort gåvopaket för bröllopsresor bestående av romantisk dekoration av rummet, fruktkorg och mousserande vin vid ankomst, tårta, ett romantiskt bad, en spabehandling, en romantisk middag samt servering av drinkar i er villa en av kvällarna.Pris med detta erbjudande:

8/4-21/7* 2018 (10 nätter/11 dagar): Från 31.900 kr per person

(normalpris från 56.900 kronor per person)

21/7*-31/10 2018 (10 nätter/11 dagar): Från 33.900 kr per person

(normalpris från 58.900 kronor per person)Prisexemplet avser boende i rumskategorin "Sunset Beach Villa" med Platinum Plus All Inclusive. Priset inkluderar flyg t/r till Maldiverna från Arlanda, Kastrup eller Landvetter samt transfer med sjöflyg till och från hotellet. * För avgångar under juli månad tillkommer normalt 1-2.000 kronor per person som en följd av högre flygpriser.

Resan måste bokas minst 60 dagar före avresa för att erbjudandet skall gäller. Hela resan måste påbörjas och avslutas under angiven period för att erbjudandet skall gälla. Vigselbevis som är max ett år gammalt måste uppvisas vid incheckning för att erbjudandet ska gälla.Gå till Atmosphere Kanifushi

Skicka förfråganMaldiverna & Dubai: LUX Maldives & The Oberoi DubaiBröllopsresa med boende på femstjärniga hotell!Endast 24.900 kronor per person.

I detta erbjudande kombinerar ni sol och bad på Maldiverna med spännande upplevelser i Dubai. På Maldiverna bor ni 10 nätter på fantastiska LUX Maldives som nyligen genomgått en omfattande renovering varefter de nu erbjuder riktigt moderna och högklassiga villor. LUX Maldives ligger på en otroligt vacker paradisö och är ett väldigt uppskattat hotell. I denna vistelse ingår ett gåvopaket för bröllopsresor inkluderande fruktkorg och mousserande vin vid ankomst samt en 30 minuters massage för båda i hotellets spa-avdelning. Ni har fått hela 55 % rabatt på detta hotell i detta erbjudande. Efter er vistelse på Maldiverna reser ni vidare till Dubai där ni bor 3 nätter på The Oberoi Dubai som är beläget med asbolut närhet till sevärdheter såsom Burj Khalifa, Dubai Mall och Dubai Fountain. Privat transfer mellan flygplats och hotell i Dubai ingår.Pris med detta erbjudande:

6/5-30/6 2018 & 15/8-19/9 2018 (13 nätter/14 dagar): Från 24.900 kr per person

(normalpris från 40.900 kronor per person)Priset inkluderar flyg t/r från Arlanda, transfer med sjöflyg eller inrikesflyg till LUX Maldives, 10 nätters boende på LUX Maldives i Beach Pavillon med frukost, privat transfer i Dubai samt 3 nätters boende på The Oberoi Dubai i Deluxe City View Room med frukost. Flyg från Kastrup kan erbjudas mot en merkostnad om 1.000 kronor per person.

Erbjudandet gäller 6/5-30/6 2018 & 15/8-19/9 2018. Resan måste bokas senast 30/6 2018 för att erbjudandet skall gälla.Gå till LUX Maldives

Skicka förfråganMaldiverna: Ozen by Atmosphere at MaadhooBröllopsresa med All Inclusive av lyxvariant och boende i häftig vattenvilla!Stort gåvopaket ingår!

Denna bröllopsresa går till Maldiverna och lyxiga Ozen by Atmosphere at Maadhoo där ni bor i en häftig vattenvilla (Wind Villa) med ett av Maldivernas bästa All Inclusive-paket inkluderat. Till och med champagne, utflykter och spabehandlingar ingår i detta All Inclusive-paket liksom en middag i hotellets häftiga undervattensrestauarng M6m. Det ingår också ett stort gåvopaket för bröllopsresor bestående av fruktkorg, mousserande vin och kanapéer vid ankomst, en tårta, ett romantiskt bad, en romantisk specialmiddag, en kryssning i solnedgången inklusive en flaska champagne, en manikyr/pedikyr samt en minnesgåva.Pris med detta erbjudande:

7 nätter/8 dagar (21/7-1/11 2018): Från 34.900 kr per personPrisexemplet avser boende i rumskategorin Wind Villa med All Inclusive Atmosphere Indulgence Plan. Ni kan också byta mot en villa av typen Earth Villa på stranden utan prisskilnnad. Priset inkluderar flyg t/r till Maldiverna samt transfer med motorbåt till och från hotellet.

Erbjudandet gäller endast för resor i ovanstående period. Hela resan måste påbörjas och avslutas inom dessa datumintervall för att erbjudandet ska gälla. Resan måste bokas minst 60 dagar före avresa för att erbjudandet ska gälla. Vigselbevis (max 6 månader gammalt) måste uppvisas vid incheckning.

Gå till vår hotellsida om Ozen by Atmosphere at Maadhoo

Skicka förfråganBröllopsresa: Sri Lanka och Maldiverna

Gåvopaket ingår på båda destinationer!Från endast 26.900:- per person (14 nätter/15 dagar)

Deenna bröllopsresa tar er till Sri Lanka och Maldiverna. På Sri Lanka ingår boende på Sun Aqua Pasikudah på öns östra kust. Sri Lankas östkust är än så länge relativt outforskad och denna del av året passar bra för ett besök här. Ni bor i en Beach Suite eller mot en mindre uppgraderingskostnad i någon av de andra spännande rumskategorierna - passa på att uppgradera till ett riktigt lyxixgt boende här där kostnaden är låg. På Maldiverna är vistelsen förlagd till femstjärniga Sun Siyam Iru Fushi där ni bor i en fristående villa på stranden (Beach Villa). Ordningen på destinationerna bestämmer ni själva.

I denna resa ingår ursprungligen frukost på båda destinationer. På Sri Lanka kostar det 2.200 kronor per person att uppgradera till halvpension, 3.700 kronor per person att uppgradera till helpension och 4.700 kronor per person att uppgradera till All Inclusive (totalt för hela vistelsen). På Maldiverna kostar det 5.300 kronor per person att uppgradera till halvpension, 8.600 kronor per person till helpension och 9.700 kronor per person till All Inclusive.

I erbjudandepriset ingår transfer med bil på Sri Lanka. Denna kan uppgraderas till flygtransfer för 850 kronor per person (tur och retur). På Maldiverna ingår det transfer med inrikesflyg och motorbåt. Denna kan uppgraderas till transfer med sjöflyg för 980 kronor per person (tur och retur).

På Sri Lanka ingår i detta erbjudande boende i Beach Suite. Uppgradering till Ocean Suite kostar 200 kronor per person, uppgradering till Beach Suite with Pool 900 kronor per person och uppgradering till Ocean Suite with Pool 1.200 kronor per person (totalt för hela vistelsen). Uppgradering av villan på Maldiverna kan ske från 1.500 kronor per person.

Gåvopaket för bröllopsresor ingår kostnadsfritt som på Sri Lanka innebär fruktkorg på rummet, en romantisk middag på stranden samt rumsdekoration. På Maldiverna inkluderar gåvopaketet frukt och vin vid ankomst, en halvdagsutflylt, en kredit om USD 50 att använda i spa-avdelningen samt en romantisk trerätters middag i någon av hotellets á la carte-restauranger.Pris med detta erbjudande:

14 nätter/15 dagar (9/4-31/7 2018): Från 26.900 kr per personResan måste bokas minst 90 dagar innan avresa för att erbjudandet skall gälla.

Gå till The Sun Siyam Iru Fushi Maldives

Skicka förfråganMaldiverna: Reethi Beach ResortBröllopsresa till paradisö med oslagbart pris

Erbjudandet inkluderar en romantisk middag utan extra kostnad!Reethi Beach Resort är en perfekt plats för er bröllopsresa. Vackrare stränder och klarare vatten får man leta efter. Lägg till detta den avslappnade fridfulla stämningen på denna paradisö så får man den perfekta bröllopsresan. I detta erbjudande ingår också en romantisk middag för er som nygifta en av kvällarna på hotellet. Denna middag erbjuds i restaurangen Saima Garden. För den som vill går det att uppgradera till halvpension, helpension eller All Inclusive.Pris med detta erbjudande:

14 nätter/15 dagar: Från 15.900 kr per personPrisexemplet avser boende i rumskategorin "Reethi Villa" med frukost samt en romantisk middag en av kvällarna. Priset inkluderar flyg t/r till Maldiverna samt transfer med inrikesflyg och motorbåt till och från hotellet.

Erbjudandet gäller för resor följande period: 1/5-30/6 2018. Hela resan måste påbörjas och avslutas inom dessa datumintervall för att erbjudandet ska gälla. Erbjudandet inkluderar internationellt flyg t/r från Stockholm Arlanda. Flyg från Landvetter eller Kastrup kan erbjudas mot en merkostnad om cirka 1.000 kronor per person.

Uppgradering till transfer med sjöflyg (istället för inrikesflyg och motorbåt) kan göras för 950 kronor per person (tur och retur). Uppgradering till halvpension kan göras för 4.400 kronor per person, helpension för 6.900 kronor per person och All Inclusive för 12.500 kronor per person (totalt för hela vistelsen om 14 nätter).

Gå till hotellets sida

Skicka förfråganMaldiverna: 17 nätters bröllopsresa till Maldiverna & Dubai

Helpension ingår under hela vistelsen på båda destinationerI denna bröllopsresa kombinerar ni 14 nätter på Maldiverna med 3 nätter i Dubai för en reslängd om totalt 17 nätter. På Maldiverna bor ni på mysiga lilla Nika Island Resort där helpension är inkluderat för alla gäster. Hit sker transfer med sjöflyg vilket är en spektakulär upplevelse som är inkluderat i ert totalpris. Snorklingen kring detta hotell är fantastisk och ni kan se många fiskar och färgglada korallrev. Boendet sker i Garden Room i detta erbjudande.

I Dubai bor ni på Rove Downtown, ett mycket centralt beläget nytt och fräscht hotell. Här ingår helpension och ni kan välja att uppgradera till ett Burj View Room för endast 500 kronor per person (totalt för hela vistelsen)Pris med detta erbjudande:

1/5-1/8 2018 Från 26.500 kronor per person.Prisexemplet avser flyg t/r från Arlanda, transfer med sjöflyg, 14 nätters boende på Nika Island Resort i Garden Room med helpension, privat transfer i bil i Dubai samt 3 nätters boende på Rove Downtown i Dubai i Rover Room med helpension. Flyg från Kastrup eller Oslo kan erbjudas till en merkostnad om cirka 1.500 kronor per person.

* Under juli och augusti tillkommer normalt 1.000-2.000 kronor per person till totalpriset i form av högre flygpris under semestermånaderna.

Erbjudandet gäller för resor 1/5-1/8 2018. Hela resan måste förläggas inom denna period för att erbjudandet ska gälla. Bokningen måste ske minst 60 dagar innan avresa för att erbjudandet skall gälla.

Kontakta oss gärna för att beställa en PDF-broschyr om Nika Island Resort.

Gå till hotellets sida

Skicka förfråganMAURITIUS: Victoria for 2Romantisk bröllopsresa med helpension till fantastiskt prisAdults only och havsutsikt

Victoria for 2 är designat för par och passar utmärkt för en bröllopsresa. Hotellet utgör en egen del av hotellet Victoria på Mauritius nordvästra kust. Rummen är modernt inredda och vi kan varmt rekommendera en uppgradering till ett av swin up-rummen som är extra häftiga. I erbjudandet ingår frukost och middag (3 rätter) samt lunch (2 rätter). Ni får också ta del av ett gåvopaket väl på plats utöver detta.Pris med detta erbjudande:

1/10-9/12 2018 samt 9/1-1/5 2019: 10 nätter/11 dagar från 24.900 kronor per person (normalpris 32.500 kronor per person)Prisexemplet avser boende i rumskategorin "Ocean View Room" med 3-rätters midaggar samt 2-rätters luncher. Priset inkluderar flyg t/r till Mauritius från Kastrup eller Arlanda samt privat transfer med bil.

Erbjudandet gäller för resor följande period: 1/10-9/12 2018 samt 9/1-1/5 20198. Hela resan måste förläggas inom denna period för att erbjudandet skall gälla.

Uppgradering till Swim-Up Room kan göras för 1.900 kronor per person. Uppgradering till All Inclusive kan göras för 3.700 kronor per person.

Skicka förfråganMAURITIUS: Constance Le Prince Maurice40 % rabatt, kostnadsfritt gåvopaket och 100 Euro per dygn att spendera på dryck och spaSpara upp till 32.000 kronor per par!

Välkommen att ta del av detta fantastiska erbjudanden från ett Mauritius allra bästa hotell. Constance Le Prince Maurice lämnar ingen oberörd med sitt fantastiska läge, sin vackra arkitektur och restauranger i världsklass. För er som firar en jämn bröllopsdag (5, 10, 15, 20 år etc.) eller för er som är på bröllopsresa erbjuder nu hotellet 40 % rabatt samt en generös kredit om 100 Euro per dag att spendera på dryck och spaupplevelser. Ni får också ett kostnadsfritt gåvopaket bestående av vin och kanapéer vid ankomst, en strandväska samt en romantisk specialmiddag.Pris med detta erbjudande:

8/5-1/9 2018: 10 nätter/11 dagar från 27.500 kronor per person (normalpris 43.500 kronor per person)Prisexemplet avser boende i rumskategorin "Junior Suite" med frukost.. Priset inkluderar flyg t/r till Mauritius från Kastrup , Landvetter eller Arlanda samt privat transfer med bil.

Erbjudandet gäller för resor följande period: 8/5-1/9 2018. Hela resan måste förläggas inom denna period för att erbjudandet skall gälla.

Gå till hotellets sida

Skicka förfråganMAURITIUS: Shanti MauriceLyxig bröllopsresa med fina gåvor50 % rabatt på boendet

Denna bröllopsresa tar er till södra Mauritius där ni bor i en svit med havsutsikt till hela 50 % rabatt. I erbjudandet ingår ett generöst gåvopaket bestående av emousserande vin vid ankomst, en romantisk middag samt en spabehandling för två.Pris med detta erbjudande:

8/5-1/9 2018: 10 nätter/11 dagar från 19.900 kronor per personPrisexemplet avser boende i rumskategorin "Junior Suite Ocean View" med frukost. Priset inkluderar flyg t/r till Mauritius från Arlanda samt privat transfer med bil. Flyg från Kastrup eller Landvetter kan erbjudas mot en merkostnad om cirka 800 kroor per person.

Erbjudandet gäller för resor följande period: 8/5-1/9 2018. Hela resan måste förläggas inom denna period för att erbjudandet skall gälla.

Skicka förfråganMAURITIUS: Angsana Balaclava 5*Bröllopsresa med boende i svit med egen pool

Spara över 20.000 kronor per par!

Nu kan du boka din bröllopsresa till Mauritius med boende i stor svit med egen pool för endast 23.500 kronor per person. I priset ingår flyg t/r, VIP-välkomnande, privat transfer samt 10 nätters boende på femstjärniga Angsana Balaclava i en Deluxe Pool Suite. Ett mycket förmånligt gåvopaket för bröllopsresor ingår också och inkluderar följande: Frukt och mousserande vin vid ankomst, 30 minuters Hydro Experience för två, en romantisk middag samt ett romantiskt bad.Pris med detta erbjudande:

10n/11 dagar: Från 25.900 kr per person

(normalpris 40.500)

Prisexemplet avser boende i rumskategorin "Deluxe Pool Suite" med halvpension. Priset inkluderar flyg t/r från Arlanda eller Kastrup till Mauritius t/r samt privat transfer i bil från flygplats till hotell t/r. Flyg från Landvetter kan erbjudas i mån av tillgång till en merkostnad av cirka 1.000 kronor per person. Erbjudandet gäller 9/4-15/9 2018.

Erbjudandet gäller endast mot uppvisande av vigselbevis vid incheckning (max 12 månader gammalt)

Skräddarsy din resa: Denna resa kan förändras för att passa just er på följande sätt: Tillägg eller minskning av antalet nätter, uppgradering till helpension, uppgradering till övriga rumskategorier och sviter, kombinationer med Dubai, Abu Dhabi, Seychellerna, Rodrigues eller andra hotell på Mauritius. Fråga oss gärna för möjligheter och priser.

Gå till hotellets sida

Skicka förfråganMAURITIUS: Lyx av världsklass på Mauritius vackraste plats

Halva priset på boendet och kostnadsfritt gåvopaket

Precis där Mauritius är som vackrast, vid foten av det jättelika berget Le Morne, ligger lyxhotellet The St Regis Mauritius Resort. Här erbjuds halva priset vid bröllopsresor och ett kostnadsfritt gåvopaket inkluderande en flaska champagne vid ankomst, en romantisk middag samt en massage i hotellet spa-avdelning (30 minuter).Pris med detta erbjudande:

10 nätter/11 dagar: Från 27.900 kronor per person.

Prisexemplet avser boende i rumskategorin "Junior Suite" med halvpension. Priset inkluderar flyg t/r från Arlanda eller Kastrup till Mauritius t/r samt privat transfer i bil från flygplats till hotell t/r. Flyg från Landvetter kan erbjudas i mån av tillgång.

Erbjudandet gäller under perioden 8/4-22/7 och 19/8-1/10 2018. Gäller endast mot uppvisande av vigselbevis vid incheckning. Incheckningsdatum får ej vara senare än 9 månader från vigseldatum.

Skräddarsy din resa: Denna resa kan förändras för att passa just er på följande sätt: Tillägg eller minskning av antalet nätter, uppgradering till övriga rumskategorier och sviter, kombinationer med Dubai, Abu Dhabi, Seychellerna, Rodrigues eller andra hotell på Mauritius. Fråga oss gärna för möjligheter och priser.

Gå till hotellets sida

Skicka förfrågan

MAURITIUS: Lyxig bröllopsresa med All InclusiveHalva priset på hotellvistelsen och gåvopaket

För er som vill unna er en femstjärnig All Inclusive på er bröllopsresa så har vi nu nöjet att erbjuda The Westin Turtle Bay Resort & Spa på Mauritius till ett oslagbart pris. Hotellet erbjuder halva priset vid bröllopsresa vilket gör detta till ett av våra bästa erbjudanden för bröllopsresor. All Inclusive ingår under hela vistelsen samt ett gåvopaket bestående av välkomstgåvor och en flaska vin vid ankomst, 30 minuters massage i Heavenly Spa och en romantisk middag på stranden.Pris med detta erbjudande:

22/4-30/9 2017 (10n/11d): Från 27.500 kr per person1/10-30/11 2017 (10n/11d): Från 30.900 kr per person1/12-23/12 2017 (10n/11d): Från 28.700 kr per personPrisexemplet avser boende i rumskategorin "Deluxe Room" med All Inclusive inkluderat under hela vistelsen. Priset inkluderar flyg t/r från Arlanda eller Kastrup till Mauritius t/r samt privat transfer i bil från flygplats till hotell t/r. Flyg från Landvetter kan erbjudas i mån av tillgång.

Erbjudandet gäller endast för perioden 22/4-23/12 2017. Hela vistelsen måste förläggas inom denna period för att erbjudandet ska gälla.

Uppgradering till rumskategorin Ocean Grand Deluxe kostar 750 kronor per person totalt för hela vistelsen. Uppgradering till rumskategorin Beachfront Deluxe kostar 1.900 kronor per person totalt för hela vistelsen.

Denna resa är 10 nätter/11 dagar. Lägg gärna till 4 nätter i Dubai för en 14 nätter lång bröllopsresa. Pris från 2.000 kronor per person för 4 nätter inklusive boende och transfer.

Gå till hotellets sida

Skicka förfråganSeychellerna: Dubai & Enchanted Island Resort12 nätter lång bröllopsresa till två destinationerPrivat infinitypool på Seychellerna och stort gåvopaket!

Denna bröllopsresa startar utgår från Stockholm Arlanda varifrån ni reser till Dubai där ni bor 5 nätter på Ocean View Hotel vid Jumeirah Beach. Hotellet erbjuder kostnadsfri transfer till många delar av Dubai samt även kostnadsfri transfer till och nyttjande av strandområdet på systerhotellet Jebel Ali en bit utanför staden. Ni bor i ett Sea View Room med frukost inkluderat. Därefter fortsätter resan till Seychellerna där ni bor 7 nätter på lyxiga Enchanted Island resort i en villa med privat pool. Under vistelsen på Enchanted Island Resort ingår ett gåvopaket för bröllopsresor bestående av en flaska champagne och välkomstgåva vid ankomst, en romantisk 3-rättersmiddag samt en spabehandling (60 minuter).Pris med detta erbjudande:

7/6-30/9 2017: 12 nätter/13 dagar: Från 33.900 kr per personPrisexemplet avser flyg t/r från Arlanda t/r, privat transfer i bil, 5 nätters boende på Ocean View Hotel i Dubai (Sea View Room, frukost), privat transfer i bil & transfer med båt på Seychellerna samt 7 nätters boende med frukost i rumskategorin "Private Pool Villa " på Enchanted Island Resort. Erbjudandet gäller från Arlanda eller mot en merkostnad om 500 kronor per person från Kastrup. Flyg från Landvetter kan också erbjudas men flygningen går då via Abu Dhabi (ej Dubai) och därifrån sker landtransfer till hotellet i Dubai (cirka 60 minuter).

Erbjudandet gäller för resor följande perioder: 7/6-30/9 2017. Hela resan måste påbörjas och avslutas inom dessa datumintervall för att erbjudandet ska gälla.Gå till hotellets sida

Skicka förfråganSri Lanka & Seychellerna: Sri Lankas magiska télandskap, safari i Yala National Park och drömstränder på Seychellerna

Fantastisk bröllopsresa med tre upplevelser i enHalvpension ingår under hela vistelsen!

Denna bröllopsresa påbörjas på Sri Lanka där ni bor 3 nätter i de vackra télandskapen på boutiquehotellet 98 Acres Ellas Gap som ligger magiskt vackert beläget bland böljande gröna kullar i Sri Lankas télandskap. Gå på vandringar i den vackra omgivningen, besök en téfabrik eller bada i den fina poolen. Halvpension ingår under denna vistelse och består av 3-rätters middagar i hotellets mysiga restaurang.

Ni fortsätter sedan till södra Sri Lanka där ni kommer i kontakta med Sri Lankas rika djurliv genom en safari i Yala National Park. Här bor ni på Cinammon Wild Yala. En elefant på hotellägorna är ingen ovanlig syn!

Efter de händelserika dagarna på Sri Lanka reser ni till Seychellerna där ni lever strandliv i ett av världens allra vackraste paradis. Boendet sker på Le Repaire Boutique Hotel.Prisbild

Cirkapris på en resa enligt ovanstående i maj 2017: 24.900 kronor per person. I priset ingår flyg till Colombo, mellan Colombo och Seychellerna samt åter till Sverige, boende på ovanstående hotell samt halvpension och alla transferkostnader. Priset kan variera beroende på vald avresedag, fråga oss för just ditt valda datum.

Skicka förfråganSEYCHELLERNA och ABU DHABI: Denis Private Island och Jumeriah at Etihad Towers

Paradisö med helpension på Seychellerna möter lyxhotell i Abu DhabiHelpension på Seychellerna och halvpension i Abu Dhabi

En vackrare och mer romantisk ö än Denis Island på Seychellerna får man leta efter. Omgiven av gnistrande turkost hav hyser denna ö 25 lyxiga villor som passar utmärkt för bröllopsresa. Helpension ingår under hela vistelsen på Denis Island och som en del av gåvopaketet vid bröllopsresor erhålles även en romantisk middag samt en gåva. I Abu Dhabi bor ni på häftiga Jumeirah at Etihad Towers och halvpension är inkluderat under er vistelse.Pris med detta erbjudande:

Flyg t/r från Kasrtup, Arlanda eller Landvetter, transfer med inrikesflyg på Seychellerna och bil i Abu Dhabi, 7 nätters boende på Denis Island (Beach Cottage, helpension) följt av 5 nätters boende på Jumeirah Etihad Towers (Deluxe Room, halvpension): 35.900 kronor per person (normalpris 44.500 kronor per person)Prisexemplet avser boende i rumskategorin "Beach Cottage" på Denis Island samt rumskategorin "Deluxe Room" i Abu Dhabi. Helpension ingår på Seychellerna medan halvpension ingår i Abu Dhabi. Priset inkluderar flyg från Arlanda/Kastrup/Landvetter t/r, transfer med inrikesflyg mellan Mahe och Denis Prvate Island samt privat transfer i Abu Dhabi. Priset gäller endast för er som är på bröllopsresa och mot uppvisande av vigselbevis vid incheckning. Kontakta oss för att beställa en broschyr om Denis Private Island. Resan måste bokas senast 28/2 2017 för att erbjudandet ska gälla

Erbjudandet gäller endast 20/5-21/7 2017. Hela resan måste läggas under denna period för att erbjudandet skall gälla. Resan kan också göras under perioderna 26/11-23/12 2016 och 7/1-3/2 2017, men då mot en merkostnad om 4.900 kronor per person.

Gå till Denis Island

Gå till Jumeirah at Etihad Towers

Skicka förfråganSEYCHELLERNA: Allamanda Beach Resort & Hilton Seychelles Labriz Resort & Spa

Bröllopsresa till Seychellerna med helpenesion och boende på två öar.Specialpris i maj och juni!

I denna bröllopsresa kombineras 7 nätter på ön Mahe och hotellet Allamanda Beach Resort med 7 nätter på femstjärniga Hilton Seychelles Labriz Resort & Spa på sagoön Silhouette. Helpension ingår på båda hotell liksom all transfer.Pris med detta erbjudande:

14 nätter/15 dagar: Från 35.500 kronor per person (normalpris 45.500)Prset inkluderar flyg t/r från Arlanda, all transfer (med bil och båt), 7 nätters boende på Allamanda Beach Resort & Spa (King Ocean View Guest Room, helpension) samt 7 nätters boende på Hilton Seychelles Labriz Resort & Spa (King Garden Villa, helpension) skulle kosta totalt 31.900 kronor per person.

Erbjudandet gäller: 1/5-25/6 2017. Hela resan måste förläggas inom denna period för att erbjudnadet skall gälla. Flyg från Landvetter eller Kastrup kan erbjudas mot en merkostnad om cirka 1.000 kronor per person. Resan måste bokas senast 31/3 för att erbjudandet skall gälla.

För den som önskar uppgradera hotellet på Mahe till ett femstjärnigt alternativ kan Allamanda Resort & Spa bytas mot femstjärniga Hilton Seychelles Northolme Resort & Spa mot en merkostnad om 3.500 kronor per person.

Samtliga hotell erbjuder gåvopaket för bröllopsresor som inkluderar enligt följande: Mousserande vin samt 60 minuters massage för båda. Detta tillhandahålls på båda de hotell som väljs.

Gå till hotellets sida

Skicka förfråganSEYCHELLERNA & Dubai: Hilton Seychelles Northolme Resort (adults only) & Rove Downtown Dubai

Kombinera strandliv på Seychellerna med storstadspuls i Dubai35 % rabatt, helpension samt kostnadsfritt gåvopaket

Den livliga världsmetropolen Dubai utgör en utmärkt kontrast till Seychellernas lugna paradistillvaro. I denna bröllopsresa besöker ni två helt olika destinationer. Ni börjar med 7 nätter på Rove Downtown Dubai i centrala Dubai och fortsätter sedan till Seychellerna fär ni bor i ytterligare 7 nätter. Helpension igår på båda destinationer.Pris med detta erbjudande:

14 nätter totalt med 7 nätters boende på Rove Downtown Dubai (Rover Room, helpension) samt 7 nätters boende på Hilton Seychelles Northolme Resort & Spa (King Hillside Vila, helpension): 32.900 kronor per person (normalpris 40.500 kronor per person).

Prisexemplet inkluderar flyg från Arlanda, Kastrup eller Landvetter, privat transfer i bil på båda destinationer samt boende med helpension på båda hotell. Prsexmplet avser rumskategorin King Hillside Villa på Seychellerna. Erbjudandet kan också bokas med halvpension samt med andra rumskatgorier.

Erbjudandet gäller för resor: 8/1-7/4 2017, 23/4-14/7 2017 & 27/8-31/10 2017.

Gå till Hilton Seychelles Northolme Resort & Spa

Skicka förfråganSEYCHELLERNA: Hotel L'ArchipelMysigt boende med 35 % rabattBo på charmiga Hotel L'Archipel på Praslin under er bröllopsresa. Just nu kan vi erbjuda er 35 % rabatt för par på bröllopsresa.Pris med detta erbjudande:

8 nätter/9 dagar: 19.800 kr per person (normalpris 23.600 kronor)Prisexemplet avser boende i rumskategorin "Superior Room" med frukost och inkluderar flyg från Arlanda/Kastrup/Landvetter till Mahe, inrikesflyg till Praslin samt privat transfer till hotellet. Priset gäller endast för er som är på bröllopsresa och max 12 månader efter vigseldatumet.

Uppgradering till halvpension kan göras för 2.700 kronor per person. För den som bokar halvpension uppgraderar hotellet automatiskt en av middagrna till en romantisk specialmiddag.

Erbjudandet gäller: 6/1 2016-31/10 2017. Hela vistelsen måste förläggas inom erbjudandeperioden för att priset ska gälla.

Gå till hotellets sida

Skicka förfrågan

MAURITIUS: Outrigger Mauritius Beach ResortBröllopsresa med helpension och gåvopaketFrån endast 14.900 kronor per person (7 nätter/8 dagar)

Här erbjuder vi en riktigt prisvärd bröllopsresa till Mauritius och Outrigger Mauritius Beach Resort vid öns sydvästra kust. I bröllopsresan ingår flyg t/r från Arlanda, privat transfer i bil, 7 nätters boende på Outrigger Mauritius Beach Resort i Deluxe Seaview Room med helpension samt ett gåvopaket bestående av en romantisk middag på stranden, 30 minuters massage i spa-avdelningen samt frukt och mousserande vin vid ankomst.Pris med detta erbjudande:

22/4-30/9 2017 (7 nätter/8 dagar): Från 16.900 kr per personPrisexemplet avser boende i rumskategorin "Deluxe Seaview" med halvpension och ovanstående gåvopaket. Priset inkluderar flyg t/r från Arlanda till Mauritius t/r samt privat transfer i bil från flygplats till hotell t/r. Flyg från Landvetter eller Kastrup kan erbjudas till en merkostnad av cirka 1.000 kronor per person.

Hela vistelsen måste förläggas inom ovanstående perioder för att erbjudandet ska gälla.

Uppgradering till All Inclusive kan göras och kostar 2.500 kronor per person (totalt för hela vistelsen).

Gå till hotellets sida

Skicka förfråganMAURITIUS: Bröllopsresa med All Inclusive under hela vistelsen!Gåvopaket ingår!

I samarbete med Maritim Hotel Mauritius erbjuder vi halva priset för par som spenderar sin bröllopsresa på detta hotell med All Inclusive. Maritim Hotel Mauritius ligger på Mauritius solsäkra norra kust och erbjuder bland annat en 9-håls golfbana samt en egen ridanläggning. Som gäster på bröllopsresa får ni kostnadsfritt ett gåvopaket bestående av mousserande vin samt en romantisk specialmiddag under vistelsen.Pris med detta erbjudande:

22/4-1/10 2017: 13 nätter/14 dagar: Från 24.900 kr per person

2106-1/11 2017: 13 nätter/14 dagar: Från 27.900 kr per personPrisuppgiften avser boende i rumskategorin "Privilege Room på med All Inclusive. Priset inkluderar flyg t/r från Arlanda till Mauritius samt privat transfer till hotellet. För flyg från Kastrup eller Landvetter tillkommer normalt ca 900 kronor per person.

Uppgradering till Prestige Room kan göras för 1.900 kronor per person(totalt för hela vistelsen).

Erbjudandet gäller: 22/2-1/10 2017. Hela resan måste förläggas inom denna period för att erbjudandet skall gälla och vigselbevis (max 9 månader) måste uppvisas vid incheckning.

Gå till hotellets sida

Skicka förfråganMAURITIUS: Recif AttitudeRomantisk bröllopsresa på hotell endast för vuxnaEndast 14.900 kronor per person (9 nätter/10 dagar)

Detta är ett utmärkt val för en lugn bröllopsresa i vackra omgivningar. Recif Attitude välkomnar endast vuxna gäster och är ett mindre hotell med 70 rum. I detta erbjudande ingår halvpension och det finns också möjlighet att lägga till All Inclusive för den som önskar. Ett gåvopaket ingår som inkluderar välkomtsgåva och en romantisk middag under vistelsen.Pris med detta erbjudande:

(9 nätter/10 dagar): Från 14.900 kr per personPrisexemplet avser boende i rumskategorin "Couple Standard" med halvpension. Priset inkluderar flyg t/r från Arlanda till Mauritius t/r samt privat transfer i bil från flygplats till hotell t/r. Flyg från Kastrup kan erbjudas för en merkostnad om 500 kronor, medan flyg från Landvetter kan erbjudas i mån av tillgång för en merkostnad om 1.000 kronor per person.

Erbjudandet gäller 5/1-30/9 2017. Hela vistelsen måste förläggas inom denna period för att erbjudandet ska gälla.

Uppgradering till rumskategorin Couple Standard Beachfront kostar 900 kronor per person (totalt för hela vistelsen). Uppgradering till rumskategorin Deluxe Beachfront kostar 2.500 kronor per person (totalt för hela vistelsen).

Uppgradering till All Inclusive-paketet "All In All Out" kostar 2.500 kronor per person (totalt för hela vistelsen).

Denna resa är 9 nätter/10 dagar. Lägg gärna till 5 nätter i Dubai för en 14 nätter lång bröllopsresa. Pris från 2.500 kronor per person för 5 nätter inklusive boende och transfer.

Gå till hotellets sida

Skicka förfråganMAURITIUS: Lyxig bröllopsresa till fantastiskt prisBoende på femstjärniga Sofitel So Mauritius

Sofitel So Mauritius är ett modernt lyxhotell utmed en fin strand på Mauritius södra kust. Här bor ni i en fin och modern svit under er vistelse. Det ingår även kostnadsfritt ett gåvopaket som inkluderar en romantisk middag på stranden, en spabehanling, en flaska champagne samt välkomstgåvor.Pris med detta erbjudande:

7 nätter/8 dagar (2/5-30/9 2017): 15.900 kronor per personPrisexemplet avser boende i rumskategorin "Lushury Room" med frukost och ovanstående gåvopaket. Priset inkluderar flyg t/r från Arlanda eller Kastrup till Mauritius t/r samt privat transfer i bil från flygplats till hotell t/r. Flyg från Landvetter kan erbjudas i mån av tillgång.

Erbjudandet gäller under perioden 2/5-30/9 2017 samt endast mot uppvisande av vigselbevis vid incheckning. Incheckningsdatum får ej vara senare än 12 månader från vigseldatum.

Gå till hotellets sida

Skicka förfråganMAURITIUS: Bröllopsresa med All Inclusive och gåvopaketEndast 14.900 kronor per person!

I denna bröllopsresa reser ni till Mauritius och bor på Maritim Crystals Beach som är beläget vid en av Mauritius mest fantastiska stränder, Belle Mare. Detta hotell har stora modern inredda rum och All Inclusive ingår under hela er vistelse från det att ni ankommer till hotellet tills dess att ni reser hem. I samarbete med hotellet erbjuder vi också kostnadsfritt er på bröllopsresa en uppgraderad romantisk middag en av kvällarna, en flaska mousserande vin vid ankomst samt en överraskningsgåva.Pris med detta erbjudande:

1/12-22/12 2016 & 22/4-30/9 2017 (7 nätter/8 dagar): 14.900 kronor per person

1/11-30/11 2016 & 4/1-21/4 2017 (7 nätter/8 dagar): 15.500 kronor per personI priset ingår flyg t/r från Arlanda, privat transfer samt 7 nätters boende på Maritim Crystals Beach i Comfort Room med All Inclusive samt ovanstående gåvopaket. Flyg från Kastrup kan erbjudas för en merkostnad om 500 kronor per person, medan flyg från Landvetter kan erbjudas i mån av tillgång för en merkostnad om 1.000 kronor per person.

Erbjudandet gäller endast under ovanstående perioder samt mot uppvisande av vigselbevis vid incheckning. Resan måste bokas minst 30 dagar före avresa för att erbjudandet ska gälla.

Uppgradering till Junior Suite kan göras för endast 2.500 kronor per person för den som önskar ett extra stort och lyxigt rum.

Uppgradering till All Inclusive Plus kan göras för endast 600 kronor per person (totalt för hela vistelsen).

Gå till hotellets sida

Skicka förfrågan<