Emerald Travels (Emtra AB)
Org.nr: 556897-6368
Box 568, 101 31 Stockholm
Tel: 08 - 400 20 688

Golfresor

För en golfare är Mauritius den av våra destinationer som verkligen har mycket att erbjuda. Med många banor av världsklass och många möjligheter till kostnadsfri golf så är denna ö ett paradis för golfspelaren. Även på Seychellerna finns ett hotell som har en 18-hålsbana.

Hotell på Mauritius med egen golfbanaFour Seasons Resort Mauritius at Anahita

Anahita The Resort

Constance Le Prince Maurice

Maritim Hotel Mauritius

Hotell på Mauritius utan egen golfbana men med tillgång till kostnadsfri golfShanti Maurice (kostnadsfri golf gäller endast boende i villor)

Hotell på Seychellerna med egen golfbanaConstance Lemuria Resort

Golf på Seychellerna: Constance Lemuria Resort

40 % rabatt på hotellvistelsen och kostnadsfri golf


SPARA 24.000 KRONOR PER PAR


I detta erbjudnade bor du på Seychellernas enda hotell med en egen golfbana; Constance Lemuria Resort på den vackra ön Praslin. Ni bor i en Junior Suite och spelar kostnadsfritt på den fina högklassiga golfbanan på området. Frukost ingår i vistelsen.Pris med detta erbjudande:

7 nätter/8 dagar: Från 29.900 kronor per person (normalpris 41.900)

Prisexemplet avser boende i rumskategorin "Junior Suite" med frukost. Priset inkluderar flyg t/r till Mauritius från Kastrup, Arlanda eller Landvetter samt transfer med inrikesflyg och bil.

Uppgradering till halvpension kan göras för 2.900 kronor per person (totalt för hela vistelsen).

Erbjudandet gäller för resor följande period: 1/1-23/12 2016. Resan måste bokas minst 60 dagar innan avresa för att erbjudandet ska gälla. Hela resan måste förläggas inom erbjudandeperioden för att få detta pris. Kontakta oss för pris under andra perioder, andra reslängder eller för kombinationer med andra öar eller resmål. Vi skickar gärna informations- och bildbroschyrer om detta hotell vid förfrågan.

Gå till hotellets sida

Skicka förfrågan