Emerald Travels (Emtra AB)
Org.nr: 556897-6368
Box 568, 101 31 Stockholm
Tel: 08 - 400 20 688

Kombinationsresor

Ibland kan det vara svårt att bestämma sig för ett resmål. Eftersom vi skräddarsyr din resa har vi nöjet att erbjuda dig en kombination av två eller flera olika resmål under din drömsemester. Nedan finner du några exempel på möjliga kombinationer, men tveka inte att fråga oss om du har en egen idé som du vill förverkliga.14 nätters kombinationsresa till Maldiverna och DubaiBesök två olika öar på Maldiverna samt upplev Dubai - allt i samma resaAll transfer inkluderad

Många vill ha flera olika upplevelser under resan och vi har därför här satt samman ett erbjudande i vilket ni både besöker två olika öar på Maldiverna samt avslutar resan med ett stopp i Dubai. På Maldiverna börjar ni med 5 nätters vistelse på Kurumba Maldives och forstätter sedan med 5 nätters boende på Velassaru Maldives, båda femstjärniga hotell på bekvämt transferavstånd från flygplatsen och från varandra. Efter vistelsen på Maldiverna reser ni vidare till Dubai där ni bor 4 nätter på Rove Downtown Dubai, ett mycket centralt beläget hotell med närhet till Burj Khalifa, Dubai Mall och Dubai Fountain. Vi har här inkludrerat en uppgradering till ett rum med utsikt över Burj Khalifa.Pris med detta erbjudande:

14n/15d: Från 22.900 kronor per personPriset inkluderar flyg t/r från Stockholm Arlanda, transfer med motorbåt på Maldiverna, 5 nätters boende på Kurumba Maldives i Superior Room med frukost, 5 nätters boende på Velassaru Maldives i Deluxe Bungalow med frukost, privat transfer i bil i Dubai samt 4 nätters boende på Rove Downtown Dubai i Burj View Room med frukost. Priset gäller för resor 1/9-1/102018 och hela resan måste förläggas inom denna period. Resan måste bokas senast 60 dagar före avresa för att priset skall gälla.

Skicka förfråganMauritius och Rodrigues

Två spännande destinationer i samma resaEndast en timme och fyrtio minuters flygtid mellan öarna!

Att resa till Rodrigues är att resa tillbaka i tiden, till en sovande ö som ej ännu nåtts av den stora massan och där du ännu kan se orörd natur och långa öde stränder. Detta utgör en mycket bra kombination med Mauritius där ni njuter av fantastiska hotell, vita stränder och varma hav. Vi föreslår här 10 nätter på Mauritius i kombination med 4 nätter på Rodrigues, men detta kan sedan modifieras helt efter eget tycke och smak. I vilken ordning ni väljer att besöka öarna är också enligt eget val.

Under er vistelse på Mauritius bor ni i detta förslag på fyrstjärniga Maritim Crystals Beach med All Inclusive inkluderat. Hotellet är beläget vid den vackra och långsträckta stranden Belle Mare. Rummen är moderna och stora.

På Rodrigues bor ni i en Lagoon Suite på mysiga lilla Bakwa Lodge. Här ingår halvpension under vistelsen.

Pris4/1-21/4 2019: Från 24.900 kronor per person

Prisexemplet inkluderar flyg t/r från Arlanda eller Kastrup, all transfer, 10 nätters boende på Maritim Crystals Beach (Comfort Room, All Inclusive) samt 4 nätters boende på Le Tekoma Boutique Hotel (Garden View Room, halvpension).

Erbjudandet gäller: 4/1-21/4 2019. Hela resan måste förläggas inom denna period för att erbjudandet skall gälla.

Skicka förfråganSri Lanka & Maldiverna: Kombinera upplevlser på Sri Lanka med barfotaliv på Maldiverna

Totalt 16 nätters resa!Välkommen att ta del en spännande resa där ni under den första veckan (6 nätter) upptäcker Sri Lanka och under resterande tid (8 nätter) njuter av pardisstränder på Maldiverna. Under veckan på Sri Lanka har vi fördelat boendet mellan de två hotellen Heritance Kandalama och Heritance Tea Factory. Ni kan själva välja hur många nätter som önskas på varje hotell (detta påverkar ej totalpriset). Heritance Kandalama är beläget i närheten av Sigirya mitt i naturen med många vilda djur runtomkring. Bli inte förvånad om en apa gästar dig på balkongen! Heriance Tea Factory är beläget 2.000 meter över havsytan i de magiskt vackra télandskapen. Hela hotellet utgörs av en omgjord téfabrik och är därför mycket häftigt. Här kan ni lära er om tétillverkning, gå promenader i den vackra omgivningen och självklart dricka av det färskproducerade téet. Under vistelsen på Sri Lanka ingår frukost, men det går också att uppgradera till halvpension för 900 kronor per person eller helpension för 1.800 kronor per person.

Efter vistelsen på Sri Lanka reser ni vidare till Maldiverna där ni bor 8 nätter på Palm Beach Resort & Spa med All Inclusive inkluderat under hela vistelsen. Palm Beach Resort & Spa är en riktig paradisö dit ni flyger med sjöflyg. Loungetillgång inför avfarten med sjöflyg ingår i resan.Pris med detta erbjudande:

(14n/15d): Från 29.800 kronor per person.

Prisexemplet avser flyg t/r från Oslo, Landvetter, Kastrup eller Arlanda, privat transfer i bil på Sri Lanka, 6 nätters boende på Heritance Kandalama repsektive Heritance Tea Factory (valfritt antal nätter på de båda hotellen), transfer med sjöflyg på Maldiverna samt 8 nätters boende på Palm Beach Resort & Spa i Garden Villa med All Inclusive. För er som reser 1/5-30/6 erbjuder vi också en kostnadsfri uppgradering till valfri av rumskategorierna Villa, Deluxe Sunset Side och Junior Suite Sunrise Side på Palm Beach Resort & Spa.

Erbjudandet gäller för resor följande perioder: År 2018: 1/5-1/12. Hela resan måste förläggas inom denna period för att erbjudandet ska gälla. Bokningen måste ske minst 90 dagar innan avresa för att erbjudandet skall gälla.

Kontakta oss gärna för att beställa en PDF-broschyr om Palm Beach Resort & Spa, Heritance Kandalama och Heritance Tea Factory.

Skicka förfrågan

Seychellerna och Mauritius

Har ni svårt att välja mellan dessa två öar?


Kombinera dem med bekvämt direktflyg

Många är de resenärer som frågar oss vilken destination som är bäst; Seychellerna eller Mauritius. På den frågan finns inget svar eftersom de båda är fantastiska på sitt sätt. Vi erbjuder dig nu därför att ta reda på vad du tycker genom att kombinera en vecka på sagolikt vackra Seychellerna med en vecka på händelserika Mauritius. Flygtiden mellan de båda öarna är cirka två timmar och fyrtio minuter.

Denna kombination fungerar bäst för avresor från Arlanda eller Kastrup och för att ni ska få ut så mycket som möjligt av er resa tycker vi att ni bör vara borta i minst 14 dagar. Vilket hotell ni bor på under de olika vistelserna är helt upp till er, men vi har gjort ett exempel nedan som en inspirationskälla.

7 nätter på Maritim Hotel Mauritius 5* (Mauritius) följt av 7 nätters boende på Constance Ephelia Resort 5* (Seychellerna) inklusive flyg Kastrup/Arlanda-Seychellerna (Emirates), Seychellerna-Mauritius (Etihad/Air Seychelles) och Mauritius-Kastrup/Arlanda (Emirates) samt alla transferkostnader på båda destinationer.14 nätter: Från 32.900 per person inklusive halvpension

Prisexemplet inkluderar boende i Privilege Room med halvpension på Maritim Hotel Mauritius samt boende i Junior Suite med halvpension på Constance Ephelia Resort. Kontakta oss för att beställa broschyrer om dessa hotell eller för information om alternativ reslängd eller andra hotell.

Gå till hotellets sida Constance Ephelia Resort

Gå till hotellets sida Maritim Hotel Mauritius

Skicka förfråganMauritius bergstoppar och Mauritius stränder

Kombinera din vistelse på Mauritius fantastiska stränder med en vistelse uppe i bergen i närkontakt med djur och natur.

De flesta ser kanske fantastiska stränder, god mat och utsökt golf framför sig då de tänker på Mauritius. Men det som denna underbara ö har att erbjuda slutar inte med detta. På ön finns också höga berg och en rik natur att utforska. Vi har utformat en kombinationsresa där ni bor tio nätter på den fantastiska stranden Belle Mare följt av fyra nätter i en exklusiv svit med egen pool på bergslodgen Lakaz Chamarel.

Denna kombination fungerar bra både för avresor från Katsrup och från Arlanda. Det exakta antalet nätter som ni spenderar på vardera hotell samt med vilket av våra strandhotell som ni väljer att kombinera er vistelse på Lakaz Chamarel är helt upp till eget tycke och smak och nedanstående kan endast ses som ett exempel.

7 nätter på LUX* Belle Mare (strandhotell, östra Mauritius) följt av 7 nätter på Lakaz Chamarel (hotell beläget på 400 meters höjd, västra Mauritius) inklusive flyg tur och retur samt alla transferkostnader.1-30/9 2018: 14 nätter/15 dagar: Från 28.500 kronor per person

Prisexemplet inkluderar boende i rumskategorin Junior Suite på LUX* Belle Mare samt boende i Garden Suite with Private Pool på Lakaz Chamarel. Frukost ingår under vistelsen på LUX Belle Mare och halvpension under vistelsen på Lakaz Chamarel. Halvpension eller helpension kan köpas mot tillägg på LUX Belle Mare medan All Inclusive kan köpas mot tillägg på båda hotell.

Gå till hotellets sida LUX* Belle Mare

Gå till hotellets sida Lakaz Chamarel Exclusive Lodge

Skicka förfrågan