Emerald Travels (Emtra AB)
Org.nr: 556897-6368
Box 568, 101 31 Stockholm
Tel: 08 - 400 20 688

Atmosphere Kanifushi

(Platinum Plus All Inclusive)



Lhaviyani Atoll, Maldiverna

En turkos jättelik lagun samt ett av Maldivernas allra bästa All Inclusive-paket väntar er på lyxiga Atmosphere Kanifushi. Här bor ni i en stor fristående villa på stranden med solnedgångsläge och får ta del av ett omfattande paket av mat, dryck och aktiviteter och utflykter. Ön och dess strand mäter hela två kilometer och är därmed en av de större hotellöarna på Maldiverna och de 132 villorna har var och en direkttilltäde till den kritvita stranden. Alla villor har stora utomhusbadrum med privat jacuzzi samt alla tänkbara bekvämligheter. Hotellet har också två fina poolområden varav ett är uteslutande för vuxna gäster. För er som spenderar er bröllopsresa på hotellet så erbjuds ett omfattande gåvopaket. Koppla av och njut i en förtrollande vacker miljö med den högsta kvaliteten på mat och dryck som vi upplevt inom All Inclusive!

Besöktes av oss senast i februari 2019

Gå direkt till hotellbilder

Läge

Lhaviyani Atoll, Maldiverna

Transfer

Transfer till hotellet sker med sjöflyg, en resa som tar ca 30 minuter.

Rumskategorier

På detta hotell finns fyra olika rumskategorier som vi nedan presenterar i korthet:

Sunset Beach Villa (64 st)

Villa på stranden om totalt 100 kvadratmeter. Utomhusbadrum med jacuzzi och dubbla handfat. Villan har terrass med direkttillträde till stranden och privata solstolar. Liksom alla villor på hotellet är dessa villor belägna med solnedgånsläge. Perfekt för par eller upp till två vuxna och två barn.

Sunset Junior Suite (40 st)

Med öns bästa strandläge och en total storlek om 132 kvadratmeter utgör hotellets Sunset Junior Suites ett extra bekvämt boendealternativ. Boende i denna villatyp får också extraförmåner i form av mousserande vin och kanapéer vid ankomst samt fruktkorg med daglig påfyllnad. Denna villatyp utgör ett lyxigare boendealternativ för par eller för mindre familjer om upp till två vuxna och två barn.

Sunset Family Villa (18 st)

Stor famiiljevilla om totalt 200 kvadratmeter med två sovrum och två badrum. Ett av sovrummen har en dubbelsäng och det andra två enkelsängar. Familjevillorna är belägna i nära anslutning till barnklubben och huvudrestaurangen för extra bekvämlighet.

Sunset Pool Villas (10 st)

Belägna i avskildhet på öns norra ände ligger hotellets poolvillor, alla med en privat pool om 30 kvadratmeter. Boende i denna villatyp får en rad extraförmåner såsom en flaska champagne i villan vid ankomst, fruktkorg med daglig påfyllnad, butlerservice, leverans av frukost till villan samt möjligheten att äta middag samtliga kvällar i restaurangen Sunset för den som önskar.

Alla villor har luftkonditionering, direkttillträde till stranden, jacuzzi, fläkt, té/kaffekokare, värdeskåp, kostnadsfritt wi-fi, TV, DVD-spelare, ljudsystem.

Restauranger & barer

The Spice

hotellets huvudrestaurang. Här serveras en buffé med föränderligt tema till frukost, lunch och middag.

The Liquid

Hotellets huvudsakliga bar som är belägen intill en hela 50 meter lång pool. Här serveras alkoholfria och alkoholhaltiga drycker från hela världen. Temakvällar, discokvällar och liveframträden är vanligt förekommande inslag på The Liquid.

Just Veg

Mycket uppskattad och väl belägen restaurang med fokus på det vegtariska och hälsosamma. Del av All Inclusive-paketet och öppen både till lunch och middag.

The Sunset

Restaurang och bar på öns norra ände. Mysig inredning med sandgolv och varma toner samt fantastiskt utsikt över lagunen. Här serveras drycker, lättare måltider och lunch under dagarna. På kvällen förvandlas The Sunset till en specialrestaurang med fokus på det asiatiska och medelhavsinspirerade köket. A la carte till lunch ingår dagligen för alla gäster medan den speciella middagsupplevelsen här ingår en kväll per veckas vistelse.

Teppanyaki

Specialrestaurang med äventyrlig matlagning och spännande meny. Denna restaurang ligger utanför All Inclusive-paketet.

Spa

Hotellets spa-avdelning, Akiri Spa, har 6 behandlingsrum. I spa-avdelningen finns också bastu, ångbastu och jacuzzi som kan användas kostnadsfritt mot förbokning.

Måltider

Atmosphere Kanifushi är ett renodlat All Inclusive-hotell där hotellets omfattande All Inclusive-program Platinum Plus ingår för alla gäster. I Platinum Plus All Inclusive ingår loungetillgång med förfriskningar i väntan på sjöflyget som ska ta er till ön, wi-fi under hela vistelsen, frukost i The Spice, lunch i The Spice, Just Veg eller The Sunset, enklare smårätter i The Liquid och The Sunset under dagen, middag i The Spice eller Just Veg samt en gång per vecka en specialmiddag i The Sunset, ett stort urval obegränsade drycker i The Spice, The Liquid, The Sunset & Just Veg, en fiskeutfllykt (Sunset Fishing), en valbar utflykt per vistelse (6 olika utflykter finns att välja mellan, meny kan beställas för påseende per e-post), tennis, gym, icke-motoriserade vattenposrter såsom vindsurfning, kanoter & katamaraner, två snorklingsutflykter dagligen, kostnadsfri utlåning av snorklingsutrustning samt utvalda varor från minibaren. Dessutom ges 50 % rabatt på den första massagen (couples massage) i spa-avdelningen under vistelsen samt 20 % rabatt på de två första dyken. Maila oss gärna för att beställa en full uppställning av All Inclusive-paketet på Atmosphere Kanifushi inklusive exempelmenyer från dess olika restauranger och barer samt den utflyktsmeny ni kan välja från inom All Inclusive-paketet.

Faciliteter

Två poolområden (ett endast för vuxna), joggingspår, tennisbana, gym, dykcentrum (dykning mot extra avgift), icke motoriserade vattenposter (ingår), motoriserade vattensporter (mot extra kostnad), barnklubb, dagliga aktiviteter såsom vattengymnastik, pingisturneringar, strandvolleyboll, morgongymnastik, språk- och drinkkurser, boccia och tennisturneringar (ingår kostnadsfritt, beställ gärna ett schema för dessa aktiviteter per mail).

Barn

Barn är välkomna. I rumskategorierna Sunset Beach Villa, Sunset Junior Suite och Sunset Pool Villa kan upp till två barn dela villa med sina föräldrar. För större familjer finns de fina familjevillorna med två sovrum och två badrum som kan husera upp till fyra vuxna och två barn. The Kids Club anordnar dagligen många olika kostnadsfria aktiviteter för barn och ungdomar.

>> Skicka bokningsförfrågan

Bilder

Tillbaka till Maldiverna