Emerald Travels (Emtra AB)
Org.nr: 556897-6368
Box 568, 101 31 Stockholm
Tel: 08 - 400 20 688

Makunudu Island Resort

North Male Atoll, Maldiverna

Makunudu Island Resort är ett litet vackert paradis med endast 36 Bungalows spridda längs med stranden på en ö som är 275 meter lång och 100 meter bred. Hotellet passar mycket bra för par som söker en lugn tillflyktsort för en romantisk bröllopsresa eller en semester i stillhet. Middagarna på detta hotell ingår i din resas pris och serveras fem dagar i veckan i form av en meny samt resterande två dagar som en buffé. I det prisvärda paket som omfattar alla gäster ingår också två utflykter samt ett introduktionsdyk per person. För den som önskar erbjuder hotellet också tillägget All Inclusive. Snorklingen kring denna ö är fantastisk och ett måste för alla besökare.

Gå direkt till hotellbilder

Läge

North Male Atoll, Maldiverna

Transfer

Transfer till hotellet sker med motorbåt, en resa som tar ca 50 minuter.

Rumskategorier

På detta hotell finns endast en rumskategori; Deluxe Bungalow.

Deluxe Bungalow

Bungalow på stranden belägna två och två tillsammans i samma byggnad. Kombinerat sov- och vardagsrum med två enkelsängar eller dubbelsäng samt sittgrupp. Utomhusbadrum med dusch och WC. Alla rum har luftkonditionering, minibar och värdeskåp.

Restauranger & barer

Detta är ett litet hotell som endast har en restaurang vid namn Ara Iru Restaurant. Här serveras frukost, lunch och middag. Frukost och lunch serveras i form av en buffé, medan middagen fem dagar i veckan serveras i form av en meny (3-4 rätter) och resterande två dagar som en buffé. I anslutning till restaurangen finns Sand Bar där dryck och enklare smårätter serveras under hela dagen. Privata romantiska middagar erbjuds mot tillägg.

Spa

Hotellet har ett mycket litet spa (Aavun Spa) bestående av ett behandlingsrum i närheten av stranden.

Måltider

På Makunudu Island Resort ingår frukost och middag alltid i din resas pris. Middagen serveras fem dagar i veckan i form av en meny (3-4 rätter) och resterande två dagar som en buffé. Det finns också möjlighet att lägga till All Inclusive som förutom frukost och middag enligt ovan även inkluderar lunchbuffé samt utvalda drycker i bar och restaurang. I All Inclusive-paketet ingår också förutom de aktiviteter som ingår för alla gäster på detta hotell även katamaransegling och vindsurfning.

Barn

Barn är välkomna men hotellet passar bäst för äldre barn och vuxna.

>> Skicka bokningsförfrågan

Bilder

Tillbaka till Maldiverna