Emerald Travels (Emtra AB)
Org.nr: 556897-6368
Box 568, 101 31 Stockholm
Tel: 08 - 400 20 688

Makunudu Island Resort

North Male Atoll, Maldiverna

Makunudu Island Resort är ett litet vackert paradis med endast 36 Bungalows spridda längs med stranden på en ö som är 275 meter lång och 100 meter bred. Hotellet passar mycket bra för par som söker en lugn tillflyktsort för en romantisk bröllopsresa eller en semester i stillhet. Middagarna på detta hotell ingår i din resas pris och serveras fem dagar i veckan i form av en meny samt resterande två dagar som en buffé. I det prisvärda paket som omfattar alla gäster ingår också två utflykter samt ett introduktionsdyk per person. För den som önskar erbjuder hotellet också tillägget All Inclusive. Snorklingen kring denna ö är fantastisk och ett måste för alla besökare.

Besöktes av oss senast i september 2016

Gå direkt till hotellbilder

Läge

North Male Atoll, Maldiverna

Transfer

Transfer till hotellet sker med motorbåt, en resa som tar ca 50 minuter.

Rumskategorier

På detta hotell finns endast en rumskategori; Deluxe Bungalow.

Deluxe Bungalow

Bungalow på stranden belägna två och två tillsammans i samma byggnad. Kombinerat sov- och vardagsrum med två enkelsängar eller dubbelsäng samt sittgrupp. Utomhusbadrum med dusch och WC. Alla rum har luftkonditionering, minibar och värdeskåp.

Restauranger & barer

Detta är ett litet hotell som endast har en restaurang vid namn Ara Iru Restaurant. Här serveras frukost, lunch och middag. Frukost och lunch serveras i form av en buffé, medan middagen fem dagar i veckan serveras i form av en meny (3-4 rätter) och resterande två dagar som en buffé. I anslutning till restaurangen finns Sand Bar där dryck och enklare smårätter serveras under hela dagen. Privata romantiska middagar erbjuds mot tillägg.

Spa

Hotellet har ett mycket litet spa (Aavun Spa) bestående av ett behandlingsrum i närheten av stranden.

Måltider

På Makunudu Island Resort ingår frukost och middag alltid i din resas pris. Middagen serveras fem dagar i veckan i form av en meny (3-4 rätter) och resterande två dagar som en buffé. Det finns också möjlighet att lägga till All Inclusive som förutom frukost och middag enligt ovan även inkluderar lunchbuffé samt utvalda drycker i bar och restaurang. I All Inclusive-paketet ingår också förutom de aktiviteter som ingår för alla gäster på detta hotell även katamaransegling och vindsurfning.

Barn

Barn är välkomna men hotellet passar bäst för äldre barn och vuxna.

>> Skicka bokningsförfrågan

BilderMaldiverna: Makunudu Island Resort14 nätter till priset av 10 samt 25 % boka tidigt-rabattSpara totalt 30.000 kronor per par

Nu erbjuder vi en långresa om 14 nätter till lilla charmiga Makunudu Island Resort under Maldivernas högsäsong för endast 29.800 kronor per person. Vi rekommenderar varmt detta hotell speciellt för par som önskar en lugn vistelse i paradiset. Resan kan göras under perioden januari-april 2020 med tidigaste avresa 10/1. Ni bor i en bungalow på stranden och helpension (frukost, lunch och middag) ingår i resans pris liksom transfer med motorbåt. Introduktionsdyk samt en kostnadsfri utflykt ingår i priset liksom utlåning av snorklingsutrustning under hela vistelsen.Pris med detta erbjudande:

10/1-30/4 2020 (14 nätter/15 dagar): Från 29.800 kr per person

(normalpris från 44.800 kronor per person)

Prisexemplet avser boende i rumskategorin "Deluxe Beach Bungalow" med helpension inkluderat. Priset inkluderar flyg t/r till Maldiverna från Arlanda, Landvetter eller Kastrup samt transfer med motorbåt till och från hotellet.

Gå till vår hotellsida om Makunudu Island Resort

Skicka förfrågan

Tillbaka till Maldiverna