Emerald Travels (Emtra AB)
Org.nr: 556897-6368
Box 568, 101 31 Stockholm
Tel: 08 - 400 20 688

Nika Island Resort

North Ari Atoll, Maldiverna

Nika Island Resort är det perfekta hotellet för dig som letar efter ett privat boende med egen strand. Här har var och en av de 37 villorna fått sin egen bit av stranden och till och med vattenvillorna har en liten privat "strand" på terassen. Nika Island Resort passar också mycket bra för familjen eller det större resesällskapet då många villorna på ön är stora med plats för flera personer. Det utmärkta köket fokuserar på italiensk mat och alla måltider ingår i din resas pris.

Besöktes av oss senast i februari 2019

Gå direkt till hotellbilder

Just nu har vi ett specialerbjudande för resor till detta hotell. Direkt till erbjudandet

Läge

North Ari Atoll, Maldiverna

Transfer

Transfer till hotellet sker med sjöflyg, en resa som tar ca 20 minuter.

Rumskategorier

På detta hotell finns hela sju olika rumskategorier som vi nedan presenterar i korthet:

Garden Rooms

Mindre rum om 25 kvadratmeter med trädgårdsutsikt. Denna rumskategori är den enda som inte är belägen med havsutsikt, men ett mycket prisvärt boendealternativ.

Beach Villa

Fristående villa bestående av sovrum, vardagsrum och stort badrum. Varje villa har en privat strand med hammock samt jacuzzi.

Deluxe Beach Villa

Villa enligt ovan, men med tillägget utomhusdusch samt läge på den sida av ön som har flest soltimmar.

Water Villa

Stor villa belägen på pelare i lagunen med sovrum, vardagsrum och badrum. Två terrasser varav ett soldäck ovanpå villan och en mer regelrätt terrass. Direkttillträde till lagunen och en egen liten strand i miniatyr på den lägre terassen.

Family Beach Villa

Fristående villa vid stranden för upp till fyra vuxna och två barn. Villan har två sovrum och två badrum. Privat strand med hammock samt jacuzzi.

Family Deluxe Beach Villas

Som Family Beach Villa men med tillägget utomhusdusch samt belägen på den sida av ön som har flest soltimmar. Privat strand med hammock samt jacuzzi.

Sultan Suite

Hotellets största boende om 120 kvadratmeter med plats för fyra vuxna och ett barn. Två sovrum, två badrum samt vardagsrum. Utomhusdusch, hotellets största privata strand, hammock samt jacuzzi.

Alla villor har luftkonditionering (ej Garden Room), minibar, TV, värdeskåp samt Wi-Fi (kostnadsfritt).

Restauranger & barer

Detta är ett litet hotell som endast har en restaurang. Här serveras frukost, lunch och middag. Måltiderna varierar mellan buffé och trerättersmenyer. Köket har en tonvikt på det italienska och många råvaror importeras från Italien. Privata romantiska middagar erbjuds mot tillägg. Hotellet har också två barer; Bepi Bar och The Coffee Shop.

Spa

På Nika Lotus Spa erbjuds behandlingar i en vacker och avkopplande miljö.

Måltider

På Nika Island Resort ingår frukost, lunch och middag alltid i din resas pris. För den som önskar erbjuds också All Inclusive.

Barn

Barn är välkomna och med sina stora villor lämpar sig hotellet väl för familjer och större resesällskap. Barnklubb eller barnpool finns ej.

Prisexempel

1v: Från 25.800 kr per person

Prisexemplet avser boende i rumskategorin "Beach Villa" eller "Water Villa" med helpension. Priset inkluderar flyg t/r från Arlanda/Landvetter/Kastrup till Male samt transfer med sjöflyg till och från hotellet.

>> Skicka bokningsförfrågan

Bilder

Tillbaka till Maldiverna