Emerald Travels (Emtra AB)
Org.nr: 556897-6368
Box 568, 101 31 Stockholm
Tel: 08 - 400 20 688

Oblu by Atmosphere at Helengeli

North Male Atoll, Maldiverna

Med moderna villor i ljusa och välkomnande färger samt ett fantastiskt husrev för dykning och snorkling välkomnar Oblu by Atmosphere at Helengeli dig till paradiset. Här ingår All Inclusive för alla gäster vilket ger en extra bekväm och avslappnad semester. Välj mellan en trivsam villa på stranden eller en av hotellets Lagoon Villas med fantastisk utsikt och privat pool. För familjer eller par som reser tillsammans fick också hotellets Beach Suites med två sovrum och privat pool. Oblu by Atmosphere Helengeli är ett mycket prisvärt hotell och passar på grund av sin höga populäritet sig bäst för dig som bokar i god tid.

Besöktes av oss senast i september 2016

Gå direkt till hotellbilder

Läge

North Male Atoll, Maldiverna.

Transfer

Transfer till hotellet sker med motorbåt från Male. Resan tar cirka 50 minuter. Priset för transfern ingår i din resas totalpris.

Rumskategorier

På detta hotell finns fyra olika villakategorier att välja mellan enligt nedan:

Beach Villa (22 st)

Rum om 48 kvadratmeter med modernt utomhusbadrum. Villan är inredd i ljusa färger och har dubbelsäng. Till villan hotel en privat terrass med dagbädd. Boende för upp till två vuxna och ett barn under 12 år.

Deluxe Beach Villa (64 st)

Rum på stranden om 52 kvadratmeter med privat terrass med dagbädd samt utomhusbadrum. Villorna av typen Deluxe Beach Villa är belägna på den del av ön som har den bästa stranden. Boende för upp till två vuxna och ett barn under 12 år.

Lagoon Villa with Plunge Pool (28 st)

Dessa villor är belägna till hälften på land och till hälften i lagunen. Soldäcket sträcker sig över lagunen och har en privat avsvalkningspool för en extra lyxig tillvaro (5 kvadratmeter). Direkttillträde till lagunen från soldäcket.

Beach Suites with Pool (2 st)

Stor villa på stranden om 191 kvadratmeter med två sovrum och en 20 kvadratmeter stor privat pool. Villorna är belägna på solnedgångssidan av ön. Här kan upp till fyra vuxna och tvåå barn bo.

Alla villor har luftkonditionering, utomhusbadrum, kaffe/tekokare, fläkt, hårtork, minibar, TV, värdeskåp samt Wi-Fi.

Restauranger & barer

The Spice

Hotellets huvudrestaurang. Här serveras frukost, lunch och middag i form av bufféer. Måltiderna här ingår i hotellets All Inclusive-paket.

Helen's Bar

Hotellets huvudsakliga bar belägen i anslutning till poolen. Ett stort urval av drycker ingår här i ditt All Inclusive-paket.

Just Grill

Medelhavsinspirerad grillrestaurang öppen för lunch och middag. Ingår ej i All Inclusive utan nyttjas mot extra tillägg. I anslutning till denna resturang kan hotellet också ordna mysiga specialmiddagar när ni har något extra att firas (mot tilläggskostnad).

Spa

På Elena Spa by Atmosphere erbjuds spabehandlingar i en mysig miljö både inomhus och utomhus.

Måltider

På Oblu by Atmosphere at Helengeli ingår All Inclusive från början i din resas totalpris. All Inclusive-paketet här inkluderar måltider i huvudrestaurangen The Spice samt ett stort urval av obegränsade drycker (både alkoholhaltiga och alkoholfria) i Helen's Bar. I All Inclusive-paketet på detta hotell ingår också enklare förfriskningar på eftermiddagarna samt icke motoriserade vattensporter i form av kajaker, trampbåtar och "stand up paddle board". Dessutom ingår två utflykter per vistelse i din resas pris (en fiskeutflykt samt en utflykt till en närliggande lokalbefolkad ö).

Barn

Barn är välkomna, men hotellet tillhandahåller ej någon barnklubb eller speciella aktiviteter för barn. Hotellets Beach Suites med två sovrum passar utmärkt för den större familjen.

>> Skicka bokningsförfrågan

Bilder

Tillbaka till Maldiverna