Emerald Travels (Emtra AB)
Org.nr: 556897-6368
Box 568, 101 31 Stockholm
Tel: 08 - 400 20 688

OZEN by Atmosphere at Maadhoo

South Male Atoll, Maldiverna

På Ozen by Atmosphere at Maadhoo lever du ett liv i lyx med Maldivernas kanske allra bästa All Inclusive-paket "Atmosphere Indulgence Plan" inkluderat under din vistelse. Eller vad sägs om en middag i en undervattenrestaurang, spännande utflykter, spabehandlingar och champagne som en del av din All Inclusive-semester? Hotellet är beläget på två närliggande öar förbundna med en bro och omgivna av en magisk jättelik lagun. Hotellets magnifika moderna villor lämnar inget övrigt att önska för din semester i paradiset. Detta är också ett av de få hotell på Maldiverna där du inte behöver betala extra för boende i vattenvilla. För den som önskar finns även villor med privat pool.

Besöktes av oss senast i februari 2019

Gå direkt till hotellbilder

Läge

South Male Atoll, Maldiverna

Transfer

Transfer till hotellet sker med motorbåt, en resa som tar ca 45 minuter.

Rumskategorier

På detta hotell finns sex olika rumskategorier som vi nedan presenterar i korthet:

Earth Villas (14 st)

Fristående villa på stranden om 185 kvadratmeter (inklusive utemiljöer). Högt i tak, modern inredning i jordnära färger samt stor uteplats. Utomhusbadrum med badkar. Dessa villor är belägna på öns soluppgångssida.

Earth Villas with Pool (17 st)

Dessa villor är identiska med ovan så när som på att dessa ligger på solnedgångssidan av ön och har en 20 kvadratmeter stor privat pool. Här kan upp till 6 personer bo tillsammans.

Wind Villa (24 st)

85 kvadratmeter stor villa på pelare i lagunen. Modernt inredda i havsinspirerande färger och med alla tänkbara bekvämligheter. Terrass med direkttillträde till lagunen och badrum med badkar. Dessa villor är belägna med läge i soluppgång.

Wind Villa with Pool (24 st)

Villor identiska med ovan så när som på att dessa ligger i solnedgångssläge och har en 20 kvadratmeter stor privat pool i anslutning till terrassen.

Earth Family Pool Suite (10 st)

Större villa om 285 kvadratmeter speciellt framtagen för familjer. Två sovrum (ett med dubbelsäng och ett med två enkelsängar), två badrum samt en 35 kvadrameter stor pool.

Ozen Water Suite (1 st)

Hotellets mest exklusive boende i form av en svit längst ut i lagunen med tre sovrum och en 35 kvadratmeter stor pool. För boende i denna rumskategori ingår butlerservice.

Alla villor har luftkonditionering, minibar, TV, värdeskåp samt Wi-Fi (kostnadsfritt).

Restauranger & barer

The Palms

Hotellets huvudrestaurang. Här serveras frukost, lunch och middag, oftas som en baldning av buffé och á la carte. Vissa dagar i veckan anordnas här temakvällar.

The Traditions IndoCeylon

Restaurang med fokus på det sydasiatiska köket. Denna restauang utgör en del av Traditions och är belägen på pelare i lagunen med magnifik utsikt. IndoCeylon har öppet för middag och du kan äta här valfritt antal gånger under din vistelse. Förbokning krävs.

The Traditions Peking

Den andra delen av Traditions utgörs av restaurangen Peking där fokus ligger på det kinesiska köket. Peking har öppet för middag och du kan äta här valfritt antal gånger under din vistelse. Förbokning krävs.

Joie de Vivre

Hotellets välkomnande bar som också serverar snacks/enklare lunch under dagtid.

M6m

På restaurangen M6m (minus 6 metres) får du en upplevelse utöver det vanliga. Här serveras du en gedigen flerrättersmeny under havsytan med utsikt över tropiska fiskar i hotellets lagun. Denna restaurang ingår en gång under din vistelse på hotellet, antingen till lunch eller till middag. Förbokning av denna lunch eller middag rekommenderas redan innan avresa då restuarangen är populär även för utomstående gäster. Vi hjälper gärna till med detta. Restaurangen är endast öppen för vuxna över 15 år. För barn anordnar hotellet rundvisning av restaurangen på daglig basis. De anordnar även kostnadsfri barnpassning för föräldrar som önskar besöka restaurangen(även på kvällen). I anslutning till restaurangen över havsytan finns en bar endast öppen för gäster som bokat sin lunch eller middag på M6m.

Spa

Hotellets spa-avdelning, Elena by Atmosphere, är vackert belägen i villor på pelare i lagunen. Som ett av Maldivernas få hotell ingår spabehandlingar i ditt All Inclusive-paket (i begränsad mängd). För vistelser om 4-5 nätter ingår en spabehadnling, för vistelser 6-8 nätter två, för vistelser 9-12 nätter tre och för 13-16 nätter fyra 60 minuters spabehandlingar. Ni kan välja från en gedigen meny.

Aktiviteter som ingår

På Ozen by Atmosphere at Maadhoo finns även aktiviteter och utflykter som är kostnadsfria inom ditt All Inclusive-paket. Varje dag anordnas två kostnadsfria snorklingsutflykter till omgivande korallrev och du kan delat valfritt antal gånger under vistelsen. För den som dyker och innehar ett dykcertifikat kan ovanstående ingående spabehandlingar bytas ut mot dykning om man önskar. Förutom detta ingår också en fiskeutflykt (Sunset Fishing) samt ett eget val från en utflyktsmeny en gång var under vistelsen. Vindsurfning samt utlåning av katamaraner och kanoter ingår i obegränsad mängd (dock ej lektioner).

Aktiviteter mot tilägg

Dykning och spabehandlingar utöver vad som ingår i paketet enligt ovan, utflykter utöver vad som beskrivs ovan, motoriserade vattensporter.

Måltider

Detta hotell säljs med All Inclusive och således ingår mat och dryck under din vistelse. Frukosten intas i The Palms ackompanjerad av champagne för den som önskar. Till lunch kan du välja mellan enklare rätter i poolbaren eller besöka The Palms där en omfattande buffé med livecookingstationer finns uppdukad. Till middag väljer du mellan huvudrestaurangen The Palms (blandning/varierar mellan buffé occh menyalternativ) eller á la carte i någon av de två restaurangdelarna IndoCeylon eller Peking som är belägna tillsammans i restaurangkomplexet Traditions på pelare i lagunen. Ovanstående tre alternativ kan väljas för middag valfritt antal gånger under vistelsen. Vid ett tillfälle under vistelsen, antingen för lunch eller middag enligt ditt eget val ingår en måltid i undervattensrestaurangen M6m. I alla restauranger och barer finns en utförlig samling av drycker som ingår i ditt All Inclusive-paket vilket även gäller minibaren där det finns såväl champagne, viner, öl och alkoholfria drycker som ingår och fylls på två gånger per dag. Både i din minibar samt på alla restauranger är utvald champagne inkluderad i paketet (Tattinger Brut i M6m, Moet & Chandon i IndoCeylon och Peking samt Cartier i The Palms.

Barn

Barn är välkomna barnklubb finns. Undervattensrestaurangen välkomnar endast gäster från 15 års ålder, se ovan.

>> Skicka bokningsförfrågan

Bilder

Tillbaka till Maldiverna