Emerald Travels (Emtra AB)
Org.nr: 556897-6368
Box 568, 101 31 Stockholm
Tel: 08 - 400 20 688

Taj Exotica Resort and Spa

South Male Atoll, Maldiverna

Mitt i en av Maldivernas allra största laguner återfinns drömhotellet Taj Exotica Resort & Spa. Här väntar ett lyxhotell av världsklass med utsökt kök, fantastiskt boende och oklanderlig service. Stämningen på hotellet är mycket lugn och romantiskt och denna ö passar därför utmärkt för exempelvis en riktigt lyxig bröllopsresa. Hotellet erbjuder boendealternatv för alla smaker med inte mindre än sju rumskategorier. Många av hotellets totalt 64 villor har egna pooler. På ön finns också en prisbelönt spa-anläggning samt två fantastiska restauranger.

Gå direkt till hotellbilder

Läge

South Male Atoll, Maldiverna

Transfer

Transfer till hotellet sker med motorbåt, en resa som tar ca 20 minuter.

Rumskategorier

På detta hotell finns sju olika rumskategorier som vi nedan presenterar i korthet:

Lagoon Villa

71 kvadratmeterer stora vattenvillor belägna två och två längs med ön. Privat soldäck med solstolar och direktaccess till lagunen. Stort badrum med dubbla handfat, dusch samt badkar med panoramautsikt över lagunen.

Deluxe Lagoon Villa with Pool

Större vattenvilla om 94 kvadratmeter belägna längs med en brygga ut från öns ände. Soldäck med privat avsvalkningspool och dagbädd.

Deluxe Beach Villa with Pool

200 kvadratmeter stor villa på stranden med privat trädgård, egen del av stranden samt en större avsvalkningspool. Badrum med utomhusdusch.

Premium Beach Villas with Pool

Nybyggda villor på stranden med privat strand och privat pool. Badrum med stort badkar och utomhusdussch.

Ocean Suites with Pool

Stor vattenvilla med vardagsrum, sovrum samt två badrum. Ett av badrummen har panoramautsikt över lagunen. Privat soldäck med pool, sanddäck och middagsplats.

One and Two Bedroom Beach Villas with Pool

Stora lyxiga villor på stranden i två våningar med ett respektive två sovrum. Vardagsrum, privat trädgård, stor avsvalkningspool, balkong. Badrum med utomhusdusch.

The Rehendi Presidential Suite

Ofta utnämnd som en av Maldiverna och till och med världens finaste sviter stoltserar The Rehendi Suite längst ut i lagunen. 500 kvadratmeter stor villa med två sovrum och egen pool.

Alla villor har luftkonditionering, minibar, TV, värdeskåp samt Wi-Fi (mot extra kostnad).

Restauranger & barer

24 Degrees

Hotellets huvudrestaurang. Här serveras dagligen en fantastisk á la carte-frukost följt av såväl lunch som middag. Europeiskt och asiatiskt kök samt Teppanyaki.

The Deep End

Prisbelönt restaurang i unik miljö med mat av absolut högsta klass.

Equator Bar

Bar på stranden med sittplatser både inomhus och utomhus på stranden.

Private Dining

Hotellet erbjuder också en mängd romantiska uppsättningar för privata middagar, exempelvis i paviljongen ute i lagunen, på stranden eller i din villa.

Spa

Hotellet har en omfattande spa-anläggning vid namn Jiva Grande Spa där det erbjuds behandlingar av mycket hög klass.

Måltider

Taj Exotica Resort & Spa bokas normalt med frukost och vi rekommenderar detta val för största möjliga valfrihet på plats. Halvpension och helpension erbjuds också och inkluderar frukost, lunch och middag i restaurangen 24 Degrees.

Barn

Barn är välkomna.

>> Skicka bokningsförfrågan

Bilder

Tillbaka till Maldiverna