Emerald Travels (Emtra AB)
Org.nr: 556897-6368
Box 568, 101 31 Stockholm
Tel: 08 - 400 20 688

Boutique Hotel 20° South

Grand Baie, Mauritius

Det lilla sofistikerade boutiquehotellet 20° South tillhör den prestigefulla kedjan Relais & Châteaux och erbjuder utomordentligt vackra miljöer både inomhus och utomhus. Med endast 36 rum känner ni er snart som hemma i den gemytliga och mycket romantiska mijön. Hotellet ligger i närheten av Grand Baie med dess restauranger, barer och butiker och erbjuder dagligen flera kostnadsfria båtresor dit och hem för sina hotellgäster. Hotellet har också många andra spännande möjligheter såsom middag ombord på fartyget Lady Lisbeth eller en utflykt till privatägda Grosvenor's House på den närbelägna ön Flat Island.

Gå direkt till hotellbilder

Läge

Grand Baie, norra Mauritius.

Transfer

Transfer sker med bil och tar cirka en timme.

Rumskategorier

Samliga rum på detta hotell är individuellt inredda och utseendet på ditt rum kan därför variera från utseendet på de bilder som representerar varje rum. Detta utgör en del av charmen på hotellet och alla rum är mycket fina. Hotellet har 36 rum fördelade på följande fem rumskategorier:

Cosy Rooms (2 st)

Mindre rum om 25 kvadratmeter med mysig inredning och en terrass eller balkong som vetter ut mot hotellträdgården.

Charm Rooms

Vackert inredda dubbelrum om 28 kvadratmeter med utsikt över hotellträdgåren.

Beachfront Rooms (9 st)

Rum nära havet med havsutsikt. Rummet har en nespressomaskin samt terrass med havsutsikt.

Suites (2 st)

Hotellets sviter ligger endast cirka 20 meter från havet och har utomhusjacuzzi samt terrass med havsutsikt.

Austral Suites(4 st)

Hotellets mest exklusiva boende. Sviterna är minst 80 kvadratmeter och har antingen en jacuzzi eller en avsvalkningspool (rummen i markplan har pool, medan rummen på första våningen har stor jacuzzi). Rummen har nesperessomaskin och Ipod-dockningsstation.

Alla rum har dubbelsäng, minibar, TV, Wi-Fi, luftkonditionering och terrass.

Restauranger & barer

Restaurang

Hotellets huvudsakliga restaurang. Här serveras de måltider som ingår i din halv- eller helpension. Måltiderna serveras oftast i form an ev välkomponerad trerättersmeny. Välj mellan att sitta inomhus, utomhus vid havet eller vid poolen. Varje eftermiddag serveras kostnadsfritt afternoon tea med hemmagjorda bakverk till alla hotellgäster.

Lady Lisbeth

M/S Lady Lisbeth är en av hotellets båtar och här erbjuds den exklusiva möjligheten till middag ombord på en båt. Ombord på detta antika fartyg från 1929 finns plats för 8 middagsgäster och turen går så gott som dagligen. Välkomstdrink serveras vid ombordsstigning och efter en tur ankrar skeppet för middag i Grand Baies vik. Hotellet välkomnar även utomstående gäster att ta del av denna middag. Båten kan även hyras exklusivt för exempelvis bröllop.

Grosvenors House

I en ruin från 1800-talet har hotellet ytterligare en liten restaurang öppen för de av dess gäster som väljer att spendera en dag på Flat Island. Här serveras fisk, hummer och kötträtter. Utflykter till Flat Island sker med hotellets katamaran Lagoon 440. Båtresan tar cirka 1 h och 15 minuter. Utflykter till Flat Island är kostnadsbelagda.

Bar

Hotellet har en mysig lite bar med väl prissatta alkoholfria och alkoholhaltiga drycker.

Faciliteter som ingår

Transfer med båt till och från Grand Baie flera gånger per dag, bibliotek, sällskapsspel, nyttjande av jacuzzi i hotellets spa.

Faciliteter mot tillägg

Utflykter, djuphavsfiske, middag ombord på Lady Lisbeth.

Spa

Hotellet har ett litet spa vid namn Comfort Zone öppet från 09.00 till 20.00.

Måltider

På detta hotell ingår halvpension för alla gäster. Det går också att köpa till helpension för den som önskar. Måltiderna som ingår serveras i huvudrestaurangen på hotellområdet. Lunch på Grosvernors Site och middag ombord på Lady Lisbeth medför extra kostnad.

Barn

Hotellet välkomnar endast gäster över 12 års ålder och lämpar sig bäst för vuxna gäster.

Prisexempel

1v: Från 17.900 kr per person

2v: Från 23.900 kr per person

Prisexemplet avser boende i rumskategorin "Cosy Room" med halvpension. Priset inkluderar flyg t/r samt privat transfer till hotellet. Prisexemplet gäller för perioden 16/4-14/10.

>> Skicka bokningsförfrågan

Bilder

Tillbaka till Mauritius