Emerald Travels (Emtra AB)
Org.nr: 556897-6368
Box 568, 101 31 Stockholm
Tel: 08 - 400 20 688

Four Seasons Resort Mauritius at Anahita

Beau Champ, Mauritius

Bo i villa med egen pool, spela golf på den Ernie Els-designade golfbanan och njut av en tillvaro i total lyx på Four Seasons Mauritius at Anahita. En del av hotellet är beläget på den vackra privata ön Ile Aux Chats, där ni kan välja att bo i en villa med direktaccess ner till den kristallklara lagunen som omgärdar ön. Hotellet har nyligen utnämnts som ett av de 25 bästa hotellen i Afrika, något som vi på Emerald Travels håller med om och varmt rekommenderar detta hotell till även den mest kräsne resenären.

Gå direkt till hotellbilder

Just nu: Specialerbjudande för bröllopsresor till detta hotell. Direkt till erbjudandet

Läge

Beau Champ, östra Mauritius

Transfer

Transfer till detta hotell sker i privat bil. Vi kan också erbjuda transfer i privat motorbåt eller helikoptertransfer mot extra tillägg.

Rumskategorier

Garden Pool Villa

65 m² stor villa belägen på fastlandet med utsikt över hotellträdgården. 100 m² stor utomhusyta med utomhusdusch och privat pool.

Mangroove Pool Villa

65 m² stor villa längs kusten på fastlandet. Utsikt över magroveträd och hotellträdgården.

Ocean Villa

65 m² stor villa med havsutsikt belägen på hotellets privata ö Ile aux Chats. 100 m² stor utomhusyta med bland annat utomhusdusch och privat pool.

Beach Villa

65 m² stor villa vid stranden på hotellets privata ö Ile aux Chats. 100 m² stor utomhusyta med bland annat utomhusdusch och privat pool.

Presidential Suite

240 m² stor villa belägen på Ile auc Chats. 2 badrum och 2 sovrum, direkt havsutsikt. Jacuzzi och stor privat pool.

Residence Villas

Hotellet har också ett antal större villor som mäter från 180 m² till 780 m² och har 2-6 sovrum. Vi berättar gärna mer om dessa vid intresse.

Restauranger & barer

Acquapazza

Modern italiensk restaurang belägen på hotellets privata ö Ile aux Chats.

Beau Champ

Grillrestaurang bredvid lobbyn med ett urval av över 200 olika viner.

Bambou

Belägen predvid poolen på hotellets privata ö serverar denna restaurang en internationell meny till lunch och förvandlas till en fisk- och skaldjursrestaurang på kvällarna.

Le Club

Lunchrestaurang och cocktailbar bredvid hotellets golfbana. Hit är både golfspelare och andra gäster välkomna för en avkopplande stund.

O-Bar

Sofistikerad bar med utsikt över lagunen. Serverar viner från hela världen och välkomponerade drinkar. Några kvällar i veckan finns också möjlighet till sushimiddagar på denna fina bar.

Faciliteter som ingår kostnadsfritt

Golf (green fee, golfbil och bollar), icke-motoriserade vattensporter, vattenskidor, tennis (racket och bollar), gym, utlåning av cyklar, bibliotek, fyra pooler.

Faciliteter mot tillägg

Spabehandlingar, motoriserade vattensporter, room service (24h).

Spa

Hotellet har ett spa med tolv behandlingsrum.

Måltider

När du bokar en resa till detta hotell hos Emerald Travels ingår middagar på hotellet i din resas pris och ni kan inta dessa i form av á la carte på valfri av hotellets tre eleganta middagsrestauranger. SÅväl middag som frukost kan ovckså levereras tiller villa mot tillägg av servicekostnad. Hotellet kan också bokas med endast frukost.

Golf

Hotellets mästerskapsgolfbana är designad av Ernie Els och mycket uppskattad av hotellets gäster. Under din vistelse på detta hotell ingår kostnadsfritt green fee liksom golfbilar och golfbollar. Hotellet anordnar lektioner för den mindre vana golfspelaren (mot tillägg).

Bröllop & bröllopsresor

Detta hotell kan anordna ert bröllop enligt överenskommelse och har olika varianter på bröllopspaket. Kontakta oss så berättar vi mer.

Ni som gift er och besöker detta hotell inom sex månader från bröllopet får kostnadsfritt en gratis uppgradering till nästa rumskategori om ett rum i denna kategori finns ledigt.

Barn

Barn är välkomna och hotellet erbjuder rabatterade priser för barn upp till 13 år.

>> Skicka bokningsförfrågan

Bilder

Tillbaka till Mauritius