Emerald Travels (Emtra AB)
Org.nr: 556897-6368
Box 568, 101 31 Stockholm
Tel: 08 - 400 20 688

Outrigger Mauritius Beach Resort

Bel Ombre, Mauritius

Outrigger Mauritius Beach Resort är beläget på en fin strand längs med Mauritius sydvästra kust. Här finns 181 väl tilltagna rum och sviter (det minsta med en storlek om 63 kvadratmeter) samt flera pooler och restauranger. Halvpension ingår i ert pris, medan det även finns möjlighet att uppgradera till helpension eller All Inclusive för den som önskar. Ytterligare en möjlighet är att välja ett av hotellets speciella sviter med tillgång till Plantation Club där det ingår en rad unika förmåner.

Gå direkt till hotellbilder

Läge

Bel Ombre, sydvästra Mauritius

Transfer

Transfer sker med bil och resan från flygplasen tar ca 45 minuter.

Rumskategorier

Hotellet har 181 rum fördelade på följande rumskategorier.

Deluxe Seaview

Rymligt rum om 63 kvadratmeter med terrass eller balkong samt stort badrum.

Deluxe Beachfront

Som ovan men belägna närmare stranden.

Deluxe Family Seaview

Ett perfekt familjerum med dubbelsäng samt separat avdelning för barnen med våningssäng. Rymmer upp till 2 vuxna och 3 barn upp till 18 år. Egen TV både i huvudsakliga sovrummet samt i barnens sovrum. Ett mycket prisvärt boende för familjer.

Beachfront Junior Suite

Svit i nära anslutning till stranden med fin havsutsikt. Boende i denna rumskategori får tillgång till Plantation Club med dess faciliteter (se nedan).

Beachfront Senior Suite

Stor svit om 130 kvadratmeter i anslutning till stranden. Sviten har ett separat vardagsrum samt badrum med jacuzzi. Boende i denna rumskategori får tillgång till Plantation Club med dess faciliteter (se nedan).

Beachfront Villa

Stor villa på stranden för upp till 8 vuxna, 4 tonåringar och 2 barn. Boende i denna rumskategori får tillgång till Plantation Club med dess faciliteter (se nedan). För boende i denna villa ingår också extraförmåner i form av butlerservice, en 60 minuters massage per vuxen i hotellets spa-avdelning, en flaska champagne (per par) vid ankomst, kanapéer och cocktails serverade i villan kvällstid samt kakor för barnen.

Alla rum har luftkonditionering, kostnadsfritt Wi-Fi, TV, värdeskåp, hårtork samt minibar.

Restauranger & barer

Mercado

Hotellets huvudrestaurang. Serverar frukost och middag i form av buffé.

Edgewater

Strandrestaurang med fin utsikt. Här finns kvällstid en specialmeny som ingår i er halvpension. Restaurangen är även öppen dagtid för lunch som ingår i helpension och All Inclusive.

Bar Bleu

Hotellets huvudsakliga bar. Serverar enklare luncher samt allehanda drycker, många inkluderade för er som väljer All Inclusive.

Willie's Rum and Crab Shack

Restaurang med fokus på fisk och skaldjur. Restaurangen ingår ej i halvpension, helpension eller All Inclusive.

Plantation Club

Plantation Club är på dagtid endast öppen för gäster i rumskategorier som inkluderar tillträde till denna (Beachfront Junior Suite, Beachfront Senior Suite och Villa). Här serveras för dessa en specialfrukost samt förfriskningar under dagen. På kvällen är restaurangen öppen för alla boende på hotellet och erbjuder högklassig mat i en riktigt fin kolonial miljö.

Spa

Hotellets spa-anläggning, Navasana wellness spa, erbjuder allehanda behanlingar i mysig miljö. För den som väljer att uppgradera till All Inclusive ingår en kostnadsfri massage om 45 minuter (mellan kl 10.00 och 15.00) en gång under vistelsen.

Måltider

Halvpension ingår i paketet för alla boende på detta hotell. I halvpension ingår frukost samt middag. Middagen kan intas antingen i huvudrestaurangen Mercado (buffé) eller i restaurangen Edgewater där det finns en specialmeny som ingår i halvpension. Önkar man äta middag i Plantation Club så ges en kredit om MUR 1.500 per vuxen. Restaurangen Crab Shack är ej inkluderad i halvpensionen. För den som önskar finns också möjlighet att uppgradera till helpension eller All Inclusive.

Plantation Club

För boende i rumskategorierna Beachfron Junior Suite, Beachfront Senior Suite & Villa ingår tillträde till Plantation Club. Här finns en speciell pool öppen endast för boende i dessa kategorier samt förfriskningar dagtid i form av varma och kalla alkoholfria drycker, enklare smårätter samt afternoon tea mellan 15.00 och 16.00. Mellan 17.00 och 18.00 serveras också för clubmedlemmar vin per glas, lokal öl och utvalda cocktails kostnadsfritt.

Golf

Hotellet har ingen egen golfbana, men erbjuder utflykter till olika 18-hålsbanor i omgivningen (mot tillägg).

Barn

Barn är välkomna och hotellet lämpar sig mycket väl för barnfamiljer. Rummen av typen Deluxe Family Seaview passar mycket väl för större barnfamiljer. Hotellet har en barnklubb med dagliga aktiviteter.

>> Skicka bokningsförfrågan

Bilder

Tillbaka till Mauritius