Emerald Travels (Emtra AB)
Org.nr: 556897-6368
Box 568, 101 31 Stockholm
Tel: 08 - 400 20 688

Paradise Beach Luxury Apartments

Pointe d'Esny, Mauritius

Paradise Beach Luxury Apartments på Mauritius sydöstra kust utgör ett ytterst prisvärt och bekvämt boende när ni reser många tillsammans. Lägenheterna har plats för upp till 6 vuxna i 3 sovrum med lika många badrum. Här finns också två extra lyxiga takvåninngar med plats för upp till 8 vuxna i 4 sovrum. Moderna kök samt utegrill står till förfogande för den som önskar laga sin egen mat, men det finns också möjlighet att köpa till halvpension eller att hyra en egen kock för hela vistelsen. Stranden utanför lägenheterna, Paradise Beach, lever upp till sitt namn och är en av de bästa stränderna på ön. Alla lägenheter har utsikt över stranden och havet.

Gå direkt till hotellbilder

Just nu har vi ett specialerbjudande för detta hotell. Direkt till erbjudandet

Läge

Pointe d'Esny, sydöstra Mauritis

Transfer

Transfer sker med bil och resan från flygplasen tar ca 15 minuter.

Rumskategorier

Paradise Beach har 10 lägenheter fördelade på tre kategorier.

Premium Apartments (4 st)

154 kvadratmeter stor lägenhet med tre sovrum och tre badrum. Lägenheterna är belägna i markplan. Ett av sovrummen har en King Size dubbelsäng, det andra en Queen Size dubbelsäng och det tredje sovrummet har två enkelsängar.

Deluxe Apartments (4 st)

154 kvadratmeter stor lägenhet med tre sovrum och tre badrum. Lägenheterna är belägna på första våningen. Ett av sovrummen har en King Size dubbelsäng, det andra en Queen Size dubbelsäng och det tredje sovrummet har två enkelsängar.

Penthouses(2 st)

286 kvadratmeter stor lägenhet med fyra sovrum och fyra badrum. Dessa lägenheter är belägna på andra våningen. Ett av sovrummen har en King Size dubbelsäng, två av sovrummen har en Queen Size dubbelsäng och det fjärde sovrummet har två enkelsängar. Dessa lägenheter har även en större terrass med matplats och fantastisk utsikt över havet.

Alla lägenheter har luftkonditionering, takfläkt, kostnadsfritt Wi-Fi, 40 tums LCD-TV (Master Bedroom samt vardagsrum), värdeskåp (tre i varje lägenhet), moderna kök med diskmaskin, ugn och mikrovågsugn, tvättmaskin, frys/kyl, ismaskin, Nespressomaskin (10 kapslar ingår), vattenkokare, brödrost, utomhusgrill, dockningsstation för Ipod, DVD-spelare.

Restauranger & barer

Detta är ej ett regelrätt hotell och ingen restaurang finns därför. Alla gäster som bor minst 5 nätter får ett välkomstpaket bestående av en fruktkorg, vatten på flaska, fruktjuice, yohurt, mjölk, frukostflingor, bröd, sylt, olja, vinäger salt, peppar, kaffe och té. Utöver detta kan ni också få matvaror inhandlade inför er ankomst genom att sända en lista över vad som ska handlas senast 5 dygn innan ankomst (till självkostnadspris för matvarorna). Därefter kan man välja mellan att köpa och laga sin egen mat eller att lägga till frukost och/eller middag till sin resa. Frukosten serveras då i lägenheten medan middagen antingen serveras på området eller i en av närliggande lokala restaurangerna. Det finns också möjlighet att hyra en egen kock för hela vistelsen som då lagar både frukost, lunch och middag enligt önskemål. Det finns också restauranger i närheten av Paradise Beach som erbjuder kostnadsfri transfer t/r till restaurangen från lägenheten. Den närmaste affären ligger 800 meter från lägenheterna, men denna affär kan också leverera matvarorna till din lägenhet om du handlar för över Rs 2000 (ca 400 kronor).

Faciliteter som ingår

Wi-Fi (kostnadsfritt i alla lägenheter), pool (10 x 7), utlåning av cyklar, utomhusgrill, städning 6 ggr/vecka, DVD-bibliotek.

Faciliteter mot tillägg

Utflykter

Spa

Det finns ingen spa-anläggning på anläggningen, men för den som önskar en spabehandling går det utmärkt att få detta på det närliggande hotellet Preskil Beach Resort.

Måltider

Se ovan under restauranger och barer.

Barn

Barn är välkomna och hotellet lämpar sig mycket väl för lite den lite störra familjen. Barnpassning mot kostnad.

Prisexempel

Fråga oss för prisinformation.

>> Skicka bokningsförfrågan

Bilder

Tillbaka till Mauritius