Emerald Travels (Emtra AB)
Org.nr: 556897-6368
Box 568, 101 31 Stockholm
Tel: 08 - 400 20 688

The Bay Hotel

La Preneuse, Mauritius

I den lilla fiskebyn Preneuse på Mauritius västra kust ligger The Bay Hotel, ett litet charmerande hotell där du kan unna dig den dyraste rumskategorin (Suite) med gott samvete. Hotellet har en utsökt liten restaurang med utsikt över lagunen där du kan avnjuta trerättersmiddagar till ljudet av vågorna som rullar in mot stranden. Det bästa av allt är att dessa middagar ingår i din resas pris då du bokar din resa till The Bay Hotel med Emerald Travels. Detta är ett mycket prisvärt hotellalternativ som vi varmt rekommenderar.

Gå direkt till hotellbilder

Läge

Preneuse, västra Mauritius

Transfer

Transfer sker med bil och resan tar ca 1 h.

Rumskategorier

Hotellet har 16 rum fördelade på fyra rumskategorier.

Classic Rooms (2 st)

Mindre rum med plats för en person.

Standard Rooms (8 st)

Rum för två personer. Två fristående sängar eller en dubbelsäng.

Superior Rooms (3st)

Rum med utsikt över lagunen samt med en privat möblerad terrass eller balkong. Kostnadsfritt té/kaffe. Möjlighet till room service.

Suites (2 st)

Hotellets finaste och största rum. Utsikt över lagunen, privat möblerad terrass, kostnadsfritt té/kaffe. Ett av dessa rum är det perfekta rummet för familjen då två vuxna och två barn kan bo där. Möjlighet till room service.

Alla rum har luftkonditionering, kostnadsfritt Wi-Fi, TV, värdeskåp, hårtork samt minibar.

Restauranger & barer

Hotellet har en restaurang vid namn Les Sirandanes Restaurant. Denna ligger vid havet och här serverar kocken Paya välkomponerade rätter med inslag av både det europeiska och det lokala köket. Restaurangen är öppen för både frukost, lunch och middag dagligen. Dessutom serveras Afternoon Tea för den som önskar. På fredagar ordnar restaurangen en uppskattad BBQ på stranden och på lördagar erbjuds middagsunderhållning. Privat middag på stranden kan ordnas mot tillägg. Hotellet har också en bar som är öppen hela dagarna och serverar alkoholfria och alkoholhaltiga drycker.

Faciliteter som ingår

Wi-Fi, pool, trerättersmiddagar.

Faciliteter mot tillägg

Kajaker, trampbåtar, utflykter (t.ex. turridning, delfinsafari eller djuphavsfiske), dykning, snorkling, cyklar för uthyrning, yoga/pilates, massage, manikyr, pedikyr, biluthyrning, tvättservice, barnpassning, room service (endast i rumskategorierna Suite och Superior Room).

Spa

Hotellet har inget spa, men samarbetar med en behandlingsterapeut som erbjuder bland annat massage, manikyr och pedikyr.

Måltider

Då du bokar din resa till The Bay Hotel med oss på Emerald Travels ingår såväl frukost som trerättersmiddagar i hotellets mysiga restaurang Les Sirandanes i din resas pris. Menyn bestäms av kocken som gärna tar emot speciella önskemål om kost före er avresa.

Golf

Hotellet har ingen egen golfbana, men erbjuder utflykter till tre olika 18-hålsbanor i omgivningen (mot tillägg).

Bröllopsresor

För er som väljer att spendera er bröllopsresa på The bay Hotel ingår kostnadsfritt en flaska mousserande vin samt en romantisk trerättersmiddag på stranden.

Barn

Barn är välkomna.

>> Skicka bokningsförfrågan

Bilder

Tillbaka till Mauritius