Emerald Travels (Emtra AB)
Org.nr: 556897-6368
Box 568, 101 31 Stockholm
Tel: 08 - 400 20 688

Le Tekoma Boutik Hotel Rodrigues

Med bästa läge på en sluttning alldeles vid en av Rodrigues vackraste stränder ligger det lilla mysiga Le Tekoma Boutik Hotel. Här bor ni i en fristående villa med modern inredning och ett fint badrum med såväl inomhusdusch samt utomhusbadkar. Halvpension ingår under hela vistelsen och består i frukost samt trerättersmiddagar av hög kvalitet i hotellets fina restaurang. Detta är ett perfekt hotell för en bröllopsresa i avskildhet eller för dig som söker det totala lugnet under semestern.

Gå direkt till hotellbilder

Läge

Rodrigues, 1h och 30 minuters flygresa från Mauritius.

Transfer

Hotellet ligger ca 30 minuters bilresa från flygplatsen.

Rumskategorier

Detta hotell har 15 rum som är indelade i två rumskategorier: Garden View Room och Sea View Room. Rummen är identiskt inredda och det är enbart utsikten som skiljer dem åt där Sea View Room ligger närmast havet och Garden view Room en liten bit upp i sluttningen. Alla rum är fristående bungalows/villor och har inomhusdusch samt utomhusdusch/badkar. Alla rum har en möblerad terrass.

Restauranger

Tek Tropical Dining

Hotellets huvudsakliga restaurang. Serverar frukost samt trerättersmiddagar dagligen. Restaurangen fokuserar på det lokala köket och på lokala råvaror.

The Kreek Beach Club

Poolbar som serverar drycker samt enklare smårätter. Belägen vid poolområdet med utsikt över havet. Baren är öppen under dagtid och stänger vid solnedgången.

Spa

Hotellet har en mindre spa-anläggning.

Måltider

På detta hotell ingår alltid halvpension (frukost och middag) i din resas pris. Frukosten är en bladning av buffé och á la carte medan middagen serveras i form av en trerättersmeny med ett par valmöjligheter för varje rätt.

>> Skicka bokningsförfrågan

BilderTillbaka till Mauritius