Emerald Travels (Emtra AB)
Org.nr: 556897-6368
Box 568, 101 31 Stockholm
Tel: 08 - 400 20 688

Mahe

Läs direkt om våra hotell på Mahe

Mahe är med sina 2,7 mil från spets till spets den största ön i Seychellernas övärld och här ligger också huvudstaden Victoria. Det är här ni hittar Seychellernas internationella flygplats där ni kommer att ta de första stegen på seychellisk mark, oavsett vilken ö ni valt som slutdestination för er drömresa.

På Mahe finns de högsta bergstopparna som går att återfinna på Seychellerna varav den allra högsta bär namnet Morne Seychellois och reser sig över 900 meter över havet. I skuggan av detta magnifika berg finns Mahes omkring 75 underbara stränder, av vilka flera otaliga gånger utnämnts till att vara bland de bästa i världen.

Även om Victoria är huvudstad kan staden inte betraktas som stor då den är världens minsta huvudstad. Här finns de enda två trafikljusen på Seychellerna, och man kan gå från ena änden av staden till den andra på cirka 20 min. Det är i Victoria de flesta av Mahes sevärdheter ligger såsom marknaden, den botaniska trädgården samt en miniatyr av den världskända byggnaden Big Ben.

Många av hotellen på Mahe ligger vid den fantastiska stranden Beau Vallon Bay längs Mahes norra kust. Detta är en lång halvcirkelformad vik med en fin strand här och där avbruten av fantastiska granitformationer.

Om ni mot förmodan skulle tröttna på allt det som huvudön har att erbjuda, finns det runtomkring Mahe en marin nationalpark med ytterligare sex öar varav två går att besöka på egen hand. .

Mahe är en ö på vilken ni kan kombinera ett underbart strandliv med diverse utflykter av olika slag. Det är därför ett bra alternativ för den som vill varva sin vistelse i paradiset med aktiviteter.Four Seasons Resort Seychelles
Lyxhotell i dess rätta bemärkelse vars vackra utformning är svåröverträffad. .
Hilton Seychelles Northolme Resort & Spa
Utmärkt förstaklasshotell endast för vuxna.
Kempinski Seychelles Resort
Prisvärt förstklassigt hotell i lugna omgivningar vid stranden Baie Lazare.
Constance Ephelia Resort
Nytt, elegant och prisvärt hotell vid två av Mahes allra bästa stränder.
Carana Beach
Modernt och mysigt boutiquehotell med underbart läge och Seychellernas kanske mest prisvärda poolvillor.
Allamanda Resort & Spa
Prisvärt hotell på södra Mahe med perfekt strandläge och havsutsikt från alla rum.
Chalets d'Anse Forbans
Enkelt men bekvämt boende utmed den vackra stranden Anse Forbans.

Tillbaka till Seychellerna.