Emerald Travels (Emtra AB)
Org.nr: 556897-6368
Box 568, 101 31 Stockholm
Tel: 08 - 400 20 688

Kempinski Seychelles Resort

Baie Lazare, Mahe

Utmed stranden Baie Lazare på den lugna sydvästra delen av Mahe återfinns det femstjärniga hotellet Kempinski Seychelles Resort. Hotellet erbjuder modernt och smakfullt inredda rum och sviter. På området finns en stor pool, spa-anläggning samt högklassiga resturanger och barer. Kempinski Seychelles Resort är ett hotell för dig som söker lugn och ro långt bort ifrån det mesta.

Gå direkt till hotellbilder

Läge

Sydvästra Mahe, Seychellerna.

Transfer

Transfer sker med landtransport (bil eller minibuss) från Mahes internationella flygplats. Resan tar ca 30 minuter. Hotellet har också en helikopterplatta varför transfer också kan ske med helikopter för den som önskar (mot tillägg).

Rumskategorier

Hotellets 150 rum och sviter är uppdelade på följande rumskategorier:

Hill View Room

Modernt och lyxigt inredda rum med etage där den övre delen inkluderar en dubbelsäng och den lägre delen en sittgrupp samt balkong eller terass. Utsikt över hotellträdgården. 46 m². Rummet har en bäddsoffa som kan fungera som extrasäng åt ett barn under 12 år. Modernt badrum med dusch.

Beachside Room

Samma faciliteter som Hill View Room men dessa rum vetter mot havet och är belägna med närhet till stranden.

Deluxe Beachside Room

Samma storlek och läge som Beachside Room men med tilläggen espressomaskin samt förutom dusch även ett badkar i badrummet.

Sea View Room

Rum belägna på första våningen med havsutsikt. Samma storlek och med samma faciliteter som Hill View Room.

Deluxe Sea View Room

Rum belägna på en våning upp för bättre havsutsikt. Samma storlek och faciliteter som Deluxe Beachside Room.

One Bedroom Hill View Suite

Större rum om 76 m² med separat kokvrå, matplats och lounge. Kostnadsfri minibar samt badrum med både dusch och badkar. Espressomaskin finns på rummet. Detta rum har plats för upp till tre vuxna och ett barn eller två vuxna och två barn. Utsikt över hotellträdgården.

One Bedroom Beachside Suite

Samma storlek och faciliteter som One Bedroom Hill View Suite men vetter mot havet och är belägna med närhet till stranden.

Alla rum har terass eller balkong, dockningsstation för Ipod, minibar, kaffe- och tékokare, värdeskåp, TV, Wi-Fi (låg hastighet kostnadsfritt, högre hastighet mot tillägg), 24 timmars room service.

Restauranger & barer

Hotellet har 2 restauranger och 2 barer.

Café Lazare

Hotellets huvudrestaurang. Serverar frukost, lunch och middag i form av en buffé. Borden är belägna både inomhus och utomhus. Frukost i denna restaurang ingår för alla gäster medan även middagsbuffén ingår för dig som fort tillägget halvpension till din resa. Buffén är internationell med olika teman varje dag.

Restaurant L’Indochine

Hotellets a la Carte-restaurang med fokus på köken kring den Indiska Oceanen. Här får du som har halvpension i ditt paket 50 % rabatt på maten. Vi skickar gärna ett exempel på menyn för denna restaurang vid förfrågan.

Windsong Bar

Mysig lunchrestaurang och bar (öppen dagtid) belägen i sanden bredvid havet. Vi mailar gärna ett exempel på menyn vid förfrågan.

Planters Bar & Lounge

Lounge som erbjuder tapas och cocktails av alla slag. Vi mailar gärna ett exempel på barmenyn vid förfrågan.

Faciliteter

Stort poolområde, gym, barnklubb, biljardbord, utlåning av cyklar, tennisbanor, icke-motoriserade vattensporter, kasino, barnklubb, bergsklättring , Wi-Fi.

Spa

Hotellet har ett spa med 6 fina behandlingsrum i en vacker trädgård.

Bröllopsresor

Detta hotell lämpar sig mycket väl för både bröllop och bröllopsresor. För er som väljer att spendera er bröllopsresa på Kempinski Seychelles Resort ingår en flaska vin, fruktkorg samt en överraskningsgåva vid ankomst till hotellet.

Måltider

Hotellet kan bokas med enbart frukost eller med halvpension (frukost och middag). Vid halvpension ingår buffé i huvudrestaurangen samt 50 % rabatt på maten i hotellets á la carte-restaurang L'Indochine.

Barn

Hotellet välkomnar barn och barnklubb finns. Ett barn kan bo tillsammans med två vuxna i de vanliga rummen. I hotellets sviter finns plats för två vuxna och två barn.

Prisexempel

1v: Från 19.900 kr per person

2v: Från 29.500 kr per person

Priset avser boende i rumskatgorin "Hill View Room" med frukost och inkluderar flyg t/r samt privat transfer från Mahes flygplats till hotellet.

>> Skicka bokningsförfrågan

Bilder