Emerald Travels (Emtra AB)
Org.nr: 556897-6368
Box 568, 101 31 Stockholm
Tel: 08 - 400 20 688

Sainte Anne Resort & Spa

Sainte Anne Island, Seychellerna

På en egen ö och omgiven av en marinpark återfinns femstjärniga Sainte Anne Resort & Spa. Välkommen till ett verkligt drömparadis med vita stränder, turkost vatten och ett stort utbud av högklassiga barer och restauranger för att passa alla smaker. Detta hotell är ett av de få på Seychellerna som kan erbjuda All Inclusive och har ett riktigt bra sådant paket som inte lämnar något i övrigt att önska. En favorit på ön är för oss restaurangen Le Robinson där du äter middag under stjärnorna i äkta Robinson Crusoe-stil med vågorna rullandes in på stranden vid dina fötter. Alla gäster bor i privata villor, vissa med egen pool. Till varje villa hör cyklar som kan användas för att cykla runt på denna vackra ö.

Gå direkt till hotellbilder

Läge

Anläggningen är belägen på den privata ön Sainte Anne cirka 10 minuters båtresa från Mahe.

Transfer

Transfern till detta hotell sker båt. Ni reser med bil den korta biten till Sainte Annes egna hamn och därefter med båt i cirka 10 minuter för att nå Sainte Anne Resort & Spa.

Rumskategorier

Detta hotell har 87 villor, alla med terrass och privat trädgård eller gazebo. Villorna är indelade i 6 rumskategorier.

Garden Villa

Villa i trädgården med utomhusdusch och privat gazebo. 150 m².

Tropical Villa

Villa med delad trädgård och egen gazebo. Vissa villor ligger närmare restaurangområdet och andra närmare Anse Tortues. 150 m².

Pool Villa

Villa i hotellträdgården med egen pool och stor egen terrass. 220 m².

Beach Villa with Pool

Strandnära villa med privat pool och egen trädgård. Gäster boende i denna villatyp har kostnadsfritt en golfbil till förfogande under vistelsen. 480 m²

Senior Beach Villa with Pool

Villa med två sovrum och två badrum samt egen pool och privat trädgård. Lämpar sig väl för familjer med plats för upp till två vuxna, tre barn och ett spädbarn. Gäster boende i denna villatyp har kostnadsfritt en golfbil till förfogande under vistelsen 840 m².

Royal Villa

Anläggningens mest exklusiva boende. Stor villa med 3 sovrum, mycket stor utomhusdel samt privat pool. Plats för upp till 6 vuxna. Gäster boende i denna villatyp har kostnadsfritt en golfbil till förfogande under vistelsen.

Alla rum har luftkonditionering, badrum med badkar och dusch samt separat toalett, hårtork, värdeskåp, telefon, TV, DVD, Wi-Fi.

Restauranger & barer

Detta hotell har ett mycket bra utbud av restauranger och håller hög kvalitet på mat och dryck.

L'Abondance

Hotellets huvudrestaurang belägen vid poolen och med en stor uteservering. Här serveras frukostbuffé samt lunch- och middagsbuffé.

L'Océane

Strandrestaurang som endast är öppen i perioden från juni till oktober.

Le Mont Fleuri

Känd som en av Seychellernas bästa restauranger och med en slående vacker utsikt serverar Le Mount Fleuri kulinariska mästerverk med inspiration från det europeiska köket.

Le Robinson

Fantastisk strandrestaurang med en unik och romantisk atmosfär.

Le Takamaka

Lunchrestaurang öppen från oktober till april.

Le Sans-Souci Bar

Hotellets huvudsakliga bar belägen i anslutning till poolen.

Healt Bar

Bar belägen i anslutning till anläggningens hälsoavdelning.

Faciliteter som ingår

Tennis (ej bollar), naturvandring på ön, bordstennis, stretching, yoga, cykelutflykter, kajaker, trampbåtar, snorkling, biljard, gym, liveunderhållning 6 kvällar i veckan.

Faciliteter mot tillägg

Dykning, personlig tränare, spabehandlingar.

Spa

Hotellet har en spa-anläggning vid namn Spa by Clarins.

Måltider

Detta hotell kan bokas med frukost, halvpension eller All Inclusive beroende på vad som passar er bäst.

Bröllopsresor

Denna ö är perfekt för bröllopsresor och hotellet erbjuder alltid extra gåvor till gäster på bröllopsresa, fråga oss så berättar vi mer.

Barn

Barn är välkomna.

Bröllop

Hotellet kan anordna ert bröllop i paradiset. Det finns två mycket vackra stränder på ön som lämpar sig väl för bröllop. Fråga oss så berättar vi mer.

Prisexempel

1v: Från 35.900 kronor per person

2v: från 58.500 kronor per person

>> Skicka bokningsförfrågan

Bilder

Tillbaka till övriga öar