Emerald Travels (Emtra AB)
Org.nr: 556897-6368
Box 568, 101 31 Stockholm
Tel: 08 - 400 20 688

Constance Lemuria Resort

Anse Kerlan, Praslin

Constance Lemuria Resort är en av Praslins mest exklusiva hotellanläggningar. Hotellet är beläget på Praslins nordvästra kust på en 100 hektar stor egendom med tre privata stränder. Ni bor i exklusiva bungalows med jacuzzi vid stranden Anse Kerlan. Hotellegendomen består av en mycket kuperad terräng som hotellets arkitekt valt att utnyttja för att göra naturen till en del av resorten. På anläggningen finns också en av Seychellernas få mästerskapsgolfbanor.

Gå direkt till hotellbilder

Läge

På Praslins nordvästra udde.

Transfer

15 minuters inrikesflyg från Mahe till Praslin, därefter 10 minuter med taxi från Praslin flygplats till hotellet. Priset för transfern är inkluderat i din resas totalpris.

Rumskategorier

På detta hotell finns fyra rumskategorier. Inget rum är beläget mer än 20 meter från stranden och trådlöst internet ingår kostnadsfritt i alla rum.

Junior Suites (88 st)

52 m² stora sviter konstruerade i harmoni med naturen och lyxigt inredda med trä och marmor. Stora badrum samt privat terass/balkong.

Senior Suites (8 st)

Större sviter (115 m²) med samma faciliteter som juniorsviter men med tillägg av jacuzzi samt dubbelt så stora terasser.

Villas with private pool (8 st)

Villor med två sovrum och två badrum samt privat pool. 125 m².

Presidential Villa

Hotellets mest exklusiva boende. 1250 m² stort hus byggd på en egen del av stranden med 3 sovrum varav ett har privat jacuzzi, bastu och ångbastu och de två andra privata pooler. Egen personal under hela vistelsen.

Restauranger & barer

Legend Restaurant

Hotellets huvudrestaurang som varje dag serverar frukostbuffé, lättare luncher samt middagsbuffé.

Seahorse Restaurant

Här serveras det moderna seychelliska rätter på två terrasser med utsikt över golfbanan.

Beach Bar & Grill

Restaurangen är belägen på en udde mellan två av hotellets stränder. Utbudet består av en a la carte-meny för lunch och middag. Stort utbud av lokalt fångad fisk och skaldjur.

Hotellet har också fyra barer; Legend Bar, Seahorse Bar, Pool Bar samt Beach Bar.

Faciliteter som ingår

Barnklubb för barn 4-12 år, greenfee på hotellets mästerskapsgolfbana (obligatoriska golfbilar mot tillägg), gym, tennis, snorklingsutrustning, vindsurfing, mindre båtar, bibliotek, utlåning av DVD-filmer, utlåning av cyklar.

Faciliteter mot tillägg

Frisörsalong, butiker, barnpassning, spabehandlingar, dykning, djuphavsfiske.

Spa

På ”Le Spa De Constance” erbjuds avkoppling och behandlingar för kropp och själ. Här finns även bastu, jacuzzi samt ångbastu.

Måltider

Frukost ingår alltid. Vid halvpension ingår dessutom middagsbuffé i huvudrestaurangen.

Bröllopsresor

Ni som väljer att spendera minst 5 nätter av er bröllopsresa på Constance Lemuria får följande förmåner: varsin handduk att behålla, en flaska champagne vid ankomst till hotellet samt en privat middag valfri kväll under er vistelse.

Barn

Barn är välkomna på hotellet. Barnklubb finns.

Prisexempel

1v: Från 29.500 kronor per person

2v: Från 47.500 kronor per person

Prisexemplet avser boende i rumskategorin "Junior Suite" med frukost och inkluderar såväl internationellt som nationellt flyg samt transferkostnader.

>> Skicka bokningsförfrågan

Bilder

Tillbaka till Praslin