Emerald Travels (Emtra AB)
Org.nr: 556897-6368
Box 568, 101 31 Stockholm
Tel: 08 - 400 20 688

Cote d'Or Footprints

Cote D'or Beach, Praslin

Om du vill känna dig som hemma i en bungalow vid en magisk strand så är Cote D'or Footprints helt rätt val för dig. Här erbjuds boende i ett tiotal moderna och relativt nybyggda bumgalows där åtta av husen har ett sovrum och de sista två sovrum. De större husen utgör perfekta och prisvärda boendealternatuv för familjer medan de mindre är utmärka för par. Alla bungalows är utrustade med kök för dig som önskar laga en egen måltid någon dag under vistelsen och det finns även grill att låna, men för den som inte vill detta finns också lokala prisvärda restauranger i omgivningen att tillgå. På området finns en mindre pool och kajaker utlånas kostnadsfritt undet vistelsen. Cote D'or Footprints är bland de bäst belägna boenden av sitt slag som vi sett på Seychellerna och kan varmt rekommenderas för din vistelse på Praslin.

Gå direkt till hotellbilder

Läge

Cote D'or Beach, Praslin.

Transfer

Transfern till detta hotell inkluderar både flyg eller båt samt landtransport. Ni kan välja på en 15 minuters flygresa från Mahe till Pralin eller att ta båten samma sträcka (ca 60 minuter). Därefter följer en kortare transfer med bil till hotellet.

Rumskategorier

Single Chalet( 8 st)

71 kvadratmeter stor chalet i närheten av stranden med sovrum, badrum, kök och privat veranda.

Double Chalet (2 st)

115 kvadratmeter stor chalet vid stranden med två sovrum och två badrum.

Samtliga hus har luftkonditionering i sovrummet, fläkt, té/kaffe-kokare, fullt utrustat kök med kyl och frys, Wi-Fi, värdeskåp, TV, DVD, samt möblerad terass.

Måltider

Detta hotell bokas vanligen utan måltider. Hotellet tillandahåller ett startpaket bestående av té, kaffe, mjölk, vatten på flaska, frukt samt kakor till alla gäster. Lokala restauranger finns i närheten för den som ej önskar laga egen mat under vistelsen. Det går att köpa till frukost för den som önskar som då serveras i din chalet.

Faciliteter som ingår

Utlåning av kanoter, pool, Wi-Fi.

Barn

Barn är välkomna.

>> Skicka bokningsförfrågan

Bilder