Emerald Travels (Emtra AB)
Org.nr: 556897-6368
Box 568, 101 31 Stockholm
Tel: 08 - 400 20 688

Silhouette

Läs direkt om vårt hotell på Silhouette

Silhouette ligger mellan Praslin och Mahe både storleksmässigt och geografiskt. Konturerna av denna makalösa ö kan ses från många av stränderna på Mahe.

Från den norra sidan av Silhouette har ni utsikt över North Island, dit bland andra det engelska kronprinsparet åkte på bröllopsresa.

På Silhouette finns inga bilvägar och det finns bara omkring 150 bofasta på ön. Silhouette är en mycket oexploaterad ö och här finns bara ett enda hotell. Resten av ön är en nationalpark.

Hotellet, Hilton Seychelles Labriz Silhouette Resort & Spa, ligger vid en lång och långgrund skimrande vit strand med turkost hav, som ofta är lugnt då det skyddas av korallrev. Här bor man glest i egna bungalows och kan ofta ha flera hundra meter av stranden för sig själv.

På Silhouette kan du ligga i en hängmatta och se ut över havet eller njuta av den fantastiska servicen på det femstjärniga hotellet. Tröttnar man på detta finns det en sköldpaddsfarm att besöka samt vandringsleder från vilka du kan upptäcka resterande delar av ön. Självklart anordnas också båtutflykter och diverse vattenaktiviteter.Hilton Seychelles Labriz Resort & Spa
En elegant femstjärnig anläggning med en fantastisk långgrund strand och fem högklassiga restauranger. Pris från 19.900 kronor per person.

Bilder

Tillbaka till Seychellerna